Jon-Martin til Fokus!

Jon-Martin til Fokus!
09/06/2015 Frode Grini

Sarpsborg-spilleren Jon-Martin Soo Hansen blir Fokus-spiller

De som var på Mega-cup i helga kunne se Jon-Martins (foreløpige) siste opptreden i Sarpsborg-trøya. Jon-Martin trengte et nytt miljø for å kunne utvikle seg videre, og valget falt på Fokus.

Vi i Fokus er veldig glade for å kunne ønske Jon-Martin velkommen, han vil bli et godt tilskudd til både miljø, treninger og lag.

Dere kan lese mer om Jon-Martins overgang i Sarpsborg Arbeiderblad.

 


Vi har hatt en god dialog med Sarpsborg knyttet til overgangen. Det er alltid litt leit når en spiller man har utviklet gjennom mange år, forlater klubben. Men både klubb og Jon-Martin forstod at dersom Jon-Martin skulle kunne utvikle seg videre, så trengte han et nytt treningsmiljø. Og det beste måten vi kan sette pris på og respektere det gode arbeidet Sarpsborg BTK har gjort med Jon-Martin gjennom mange år, er å hjelpe til med å bygge videre på dette arbeidet.

Dette er en rolle Fokus skal ta. Når det er unge lovende spillere i distriktet som har kommet til veis ende i egen klubb, og trenger nytt miljø, nye trenere eller nye medspillere for å ta steget videre – da skal Fokus som en av Norges ledende klubber hjelpe til med det. Det er et ansvar vi som storklubb har i norsk bordtennis – samtidig er det med å bygge vår egen klubb slik at vi kan fortsette å være en ledende klubb i landet.

Og hvis Fokus lykkes godt med noen av egne spillere, så godt at disse må flytte utenlands for å kunne komme ennå lenger – ja, så er jo det litt leit for Fokus også, men egentlig den største hedersbevisningen vi kan få: Vi klarer å gjøre spillerne så gode at de er modne for enda større oppgaver!