60-årsfeiring og Julebord 2022!

60-årsfeiring og Julebord 2022!
08/11/2019 Mats Bentzen

Endelig skal det klassiske julebordet til Fokus finne sted igjen, på Hylla ved  Manglerudsenteret, lørdag den 3. desember kl. 18.00!

Og ikke nok med det: I forkant av dette skal vi markere 60-årsjubileum for klubben, i Fokushallen fra kl. 16.00. Her er alle velkomne, store og små!

Dette er en veldig fin anledning til å gjøre seg kjent med klubbens lange og begivenhetsrike fortid, det blir et vell av morsomme historier fra de ulike tiårene, og det blir sang og spill. Her vil du også treffe mange av de gamle legendene i klubben vår, til et hyggelig gjensyn, eller også som en mulighet til få ansikt til våre fordums helter.

Når det gjelder julebordet som følger rett etter, ønsker vi alle klubbens medlemmer over 18 år velkommen, og særlig ønsker vi nye foreldre og spillere hjertelig velkommen, dette er en strålende sjanse til å bli kjent i klubbmiljøet vårt.

Påmelding denne gang skjer via den samme portalen som vi melder oss på til stevner. Gå inn på linken nedenfor, velg det du ønsker å spise. Din bestilling er registrert når du har betalt.

Vel møtt!