Klasseseier til Lisa i Rekordspelen

Klasseseier til Lisa i Rekordspelen
02/10/2017 Eirik Ansnes

Fokus var godt representert på helgens grand prix-stevne i Helsingborg, Rekordspelen. Vi var ti spillere og tre trenere på tur. Lisa tok en klasseseier og i damer klass 2. Det var en god prestasjon. Utover dette fikk vi med oss flere sterke plasseringer av både Alexander og Borgar.

Tre pallplasseringer 

Lisa spilte meget bra hele helgen. I klass 2 var hun blant favorittene og gjennomførte klassen veldig overbevisende. I rundene fram til finalen ga hun ikke bort et sett. Finalen ble mer jevnspilt, men Lisa vant 3-1 til slutt. Klasseseier i en av de sterkeste svenske GPene er sterkt. Lisa fikk med seg en liten slant i pengepremie samt 2,1 kg Plopp sjokolade. Her kan vi nevne at noen av de yngre turdeltakerne var særdeles fornøyd med premien til Lisa:)
Lisa rekordspelen
Utover klasseseier i damer klass 2 ble det 5.plass i damer junior 20, pluss at i hun slo hun ut semiseedede Nomin Basaan i andre runde i U17.

Alexander fikk med seg både en 2.plass og 3.plass fra helgen. I gutter 14 spilte han en utrolig jevn finale med toppseedede Theo Abrahamson. I avgjørende sett hentet Alex inn 6-10 til 11-10 og matchball. Theo kom imidlertid tilbake og snudde til 14-12 i sin favør. Det var en velspilt finale, og 2.plass er en god prestasjon av Alexander.
Alex rekordspelen
I gutter 15 ble det stopp i semifinalen. Her var det muligheter for å komme til finalen, men det ville seg ikke helt i semifinalen og det ble tap 1-3.

Borgar til kvartfinalen i herrer elite

Borgar spilte kun lørdag. Søndag reiste han videre til en ukes treningssamling i Ochsenhausen. I herrer elite på lørdag imponerte Borgar med å spille seg fram til kvartfinalen i et sterkt startfelt. På veien fram vant Borgar tre harde femsettere. Anders Eriksen, eliteseriespiller fra Halmstad, var en fin skalp i åttendelsfinalen. I kvarfinalen ble det stopp mot 0-3 greske Sgouropoulos som senere vant klassen.

God oppfølging av hverandre

Det var veldig gledelig å se troppen støtte hverandre gjennom to lange dager i hallen. Uansett hvor i hallen kampene gikk var det alltid andre fokusspillere i nærheten som heiet på. Undertegnede, Jørgen og Anna coachet mange av kampene, men der vi ikke rakk over var det som regel en annen fokusspiller som steppet inn. At vi støtter hverandre på stevner er noe vi jobber med hver gang, og det fungerer stort sett fint. Denne gangen synes jeg vi var ekstra gode. Gledelig å se!

Nivået i Rekordspelen er høyt og for mange var det tøff motstand. Vi fikk med oss noen gode resultater. I tillegg var det flere gode enkeltseire å glede seg over. Uansett fikk vi kjenne på kroppen hvor lista ligger i de forskjellige klassene. Nå gjelder det bare å ta med seg erfaringene fra helgen i treningen framover. Neste stevne skal vi være enda litt bedre:)

Oversikt over resultater: Klikk her.