Kongepokalfeiring i hallen, torsdag 12. mars kl 1830!

Kongepokalfeiring i hallen, torsdag 12. mars kl 1830!
08/03/2015 Frode Grini

Selv om Fokus har flere Kongepokal-vinnere i sine rekker, er det ikke hverdagskost for oss å vinne Kongepokaler. Så når Anna Grutle Aasebø vant denne gjeve premien for en uke siden, skal vi jammen markere det!

Møt opp på torsdag kl 1830!

I hallen, etter treningen som avsluttes kl 1830 og før årsmøtet starter kl 1900, inviterer vi alle klubbens medlemmer, spillere og foreldre til en kakefest og hyllest av Anna. Kanskje noen kommende stjerner også har lyst til å holde i pokalen og få et selfie av seg sammen med Norgesmesteren?

Anna er nummer fem i rekken

1 1973 fikk Fokus sin første Norgesmester i dameklassen, det var Anne Schierning som tok gullet. I 1978 startet Tone Folkeson sin seiersrekke på seks Kongepokaler, du kan forøvrig se dem utstilt i klubbens premieskap i Fokushallen. For Tone kunne det sikkert blitt ti pokaler til, om hun ikke hadde omkommet i den tragiske ulykken i 1985. Du kan lese mer om Tone her. Så må vi helt frem til 2006 for å finne Fokus sin neste seier, den stod Ma Wenting for, og hun vant også de to påfølgende årene.

I storesøsters fotspor

For to år siden var det så Annas storesøster Marte Grutle Aasebø som stakk av med den store pokalen. For de som har vært hjemme hos klubbens styreleder Kirsten Grutle, har man kunnet se Martes pokal utstilt på peishylla der. Nå må det altså ryddes plass til en pokal til.


 

Lokalpressen kommer på torsdag – kom du også!