Kristoffer Engelbertsen ny fokusfyr

Kristoffer Engelbertsen ny fokusfyr
12/10/2015 Eirik Ansnes

Du har sett han på elitetreningen vår med ujevne mellomrom de siste sesongene. Kristoffer Engelbertsen har bodd i Oslo i fem år nå. I de fem årene har han spilt for Lørenskog og Larkollen. Nå har han imidlertid blitt fokusfyr og det er vi veldig glade for! 

Kristoffer er 26 år, opprinnelig fra Lyckeby og har spilt for dem i hele ungdomstiden. Han har altså vokst opp i et miljø ikke helt ulikt vårt eget. Og hvem har trent han opp? Jo, Thalin! Skulle tro at Kristoffer vil kunne trives i Fokus og at vi vil trives med å ha han i klubben.

Koffa, eller Kristoffer som han også kalles, ble offisielt fokusspiller på fredag og debuterte i helgen på vårt eliteserielag. Han tar plass i stallen der sammen med Eskil, Marcus, Chriss og Jon Martin. Selve overgangen gikk veldig fort forrige uke. Vi måtte svinge oss rundt i stolen for å få han spilleklar til helgen. Med Eskil sin fotskade trengte vi en spiller til på laget vårt.

Kristoffer er en spiller med kjensla og når han bestemmer seg så kan det komme en skikkelig forehandkanon! Koffa trives også en del bak i hagen og vinner gjerne poengene gjennom lekre loop mot loop dueller eller at motstanderen ikke klarer å loope forbi backhandplukken hans. Kommer du innom hallen en dag Koffa trener vil du sannsynligvis finne han mens han navigerer mellom søyler og småsmurfer mens han drar sin loop.

Velkommen Kristoffer!