Litt om helgens begivenheter

Litt om helgens begivenheter
08/12/2015 Eirik Ansnes

Her er en oppsummering av helgens begivenheter.

  • Vi hadde med 44 egne spillere på helgens KM. Flere av våre beste spillere deltok ikke i helgen så 44 er et anstendig antall spillere:) Vi er godt fornøyd med at 21 av disse er fra bordtennisskolen/jentepartiet.
  • Martin Brattvåg Dahl ble vår eneste kretsmester i helgen. Martin vant G11 i overbevisende stil!
  • Det ble dobbelt Fokus i toppen av begge klasser på søndagens rankingstevne. I seniorklassen vant Chriss foran Steffen. I yngre klasse gikk Daniel til topps foran Aaryan.
  • I Finlandia Open er det spill ned til siste plassering. En fysisk og mentalt krevende turnering. I følge rapporter fra Marcus og Anna har det vært litt svingende spill. Anna ble nr 61 av 96, Marcus nr 71 av 128.
  • Lørdag spilte Borgar uttaksturnering for å bli med juniorlandslaget til World Junior Circuit i februar. Det var åtte spillere som kjempet om tre plasser. Borgar kapret den siste plassen etter å slått Mikkel Gudmundsen i avgjørende kamp. Adrian Wetzel og Even Horvli tok de to andre plassene. Sjekk facebooksiden “Norsk HJ-bordtennis” for alle enkeltresultater.
  • Junior VM i Frankrike er ferdigspilt. Kina stakk av med alle gullene! Ikke veldig overraskende, men likevel litt kjedelig. At Kina vinner alt er ikke noe nytt, men akkurat i år hadde Europa en reell gullkandidat i Anton Kallberg. Han forsvant dessverre tidlig mot en tysker i singlespillet. Sjekk alle resultatene på ITTF sin hjemmeside her.