Marcus om Fokusleir!

Marcus om Fokusleir!
15/04/2015 Silje Tollerud

Marcus Wærstad begynte å spille bordtennis i Fokus når han var 9 år. Han har deltatt på Fokusleir hele 10 ganger. Han har både gått på NTG-U og NTG. Til daglig er han proffspiller og bor i Falkenberg. Marcus har vært delaktig på landslaget som både kadett, junior og senior, i tillegg har han en rekke NM medaljer. Vi spurte Marcus hva han mener om Fokusleir!

 

Hva er de tre første ordene du tenker på når du hører “Fokusleir”?
Glede, entusiasme og samhold.

Hva er ditt beste Fokusleirminne?
Hmm.. Det beste minnet må nok helt klart være den natten for en del år tilbake hvor mange av oss gutta i Timo Boll salen var våkne etter leggetid og spilte Mario kart med hverandre. Plutselig ut av ingen steder kommer Jan, noko hard og tar Magnus og Hans på fersken så til de grader. For de som kjenner til historien er den noko lekker! Det er mange andre gode minner også, men jeg husker denne hendelsen ekstra godt!

Hva er det beste med Fokusleir, utenom bordtennisen?
Det sosiale! Så mange bra og hyggelige mennesker samlet på ett sted finner man ikke hver dag.


Hva skiller Fokusleir fra andre leire du har vært på? 

Jeg vil si det er oppfølgingen du får av lederne og trenerne. Her har vi utrolig mange ledere samlet på et sted som er der for å hjelpe deltagerne til å bli bedre bordtennisspillere og samtidig ha det utrolig kult ved siden av. På treningene har vi sparring, filming, kinatrening og mange forskjellige trener som bidrar. Det finnes inn mange leiere i verden som har bedre oppfølging av spillerne enn det Fokusleir har. Dette er nok det mest unike med leieren!

Hva er planen for at ditt lag vinner lagkonkurransene i år?
Bendik og jeg møtes allerede en gang i uka for å trene på de ulike øvelsene som venter oss på leieren. Vi er sugene på revansje etter fjorårets 2.plass. Spesielt når det var Steffen Benjamin sitt lag som stakk av med seieren. Uansett så er jeg sikker på at badeballene stikker av med seieren i år! Odds: 1, 01.

Hvorfor vil du anbefale Fokusleir til andre?
For det første så er leieren en perfekt oppkjøring for mange spillere som nettopp hr kommet tilbake fra ferie. For det andre så er Fokusleir en helt fantastisk opplevelse og helt klart noe man ikke vil gå glipp av. Mange av mine beste minner kommer nettopp fra denne leieren. Jeg håper at så mange som mulig melder seg på den fantastiske leieren, det er en opplevelse for livet!

Sincerly: The Moke

fokusleir konkurranse
Meld deg på Fokusleir HER
Se Fokusleirfilmen HER
Lik Fokusleir på facebook HER