Medaljedryss på NM Yngre

Medaljedryss på NM Yngre
18/03/2019 Eirik Ansnes

Fokusspillerne forsynte seg godt fra premiebordet under helgens NM Yngre/Stiga 11ern. NM`s store spiller ble Alexander med 4 gull av 4 mulige.
Vi gratulerer alle våre norgesmestere og medaljevinnere. 

På Fokus sin facebookside har vi lagt ut resultatene underveis. Det ble en fantastisk helg sett med fokusøyne. Fokusspillerne presterte jevnt over veldig bra, og ved flere tilfeller også over forventingene. Vi hadde også med noen mindre rutinerte spillere. De fikk med seg nyttige erfaringer og masse inspirasjon til treningen framover.

Her er en kort oppsummering av helgen samt noen flere bilder.

 • Alexander tok storeslem med 4 gull av 4 mulige. Imponerende prestasjon. Forrige gang en guttespiller klarte det var i 2010 med Eskil Lindholm.
 • 3 spillere vant single i helgen. Christine vant piker 13,  Khai vant gutter 11 og Alexander vant gutter 15.
 • Alexander vant 4 gull. Noah, Khai og Christine vant 2 hver, mens Halvor S, Jesper, Halvor M, Mats og Ulrik vant ett.
 • Medaljer i NM-lag henger veldig høyt i Fokus. Det viser at vi klarer å utvikle flere spillere.
  I gutter 15-lag spilte vi i år finale for femtende året på rad. Denne gangen var det til og med ren fokusfinale mellom førstelaget og andrelaget vårt. På 2010-tallet har vi vunnet 9 av 10 finaler.
  Vi vant også gutter 11-lag med andrelaget på tredjeplass.
 • Vi hadde med 32 spillere. Totalt tok vi 20,5 medaljer fordelt på 14 spillere. Det ble 8 gull, 5,5 sølv og 7 sølv.
 • I doubleklassene gikk det virkelig veien. Både i gutter 15 double og gutter 11 double ble det tredobbelt Fokus. I mix double 15 ble det gull og bronse. I tillegg ble det sølv i mix double 11 og bronse i piker 15 double.
 • I tillegg til undertegnede hadde vi med Stine, Anna, Kristin, Marte, Jan, Christian, Jon Martin, Anne Sophie, Lisa, Steffen og Fredrik som lagledere. 12 lagledere totalt gjorde at vi kunne følge opp spillerne på en god møte.