Meld deg på Fokusleiren, uke 32, 2015!

Meld deg på Fokusleiren, uke 32, 2015!
03/03/2015 Marte Grutle Aasebø

Det nærmer seg sommer, og vi er klare for sommerens beste uke. Fokusleiren blir som vanlig i uke 32, men i år skal vi være på Larkollen! Vi skal trene i Larkollhallen og bo på Larkollen skole. Fokusleir passer for spillere på alle nivåer. Bli med da vel!

Det blir en uke fylt med trening, konkurranser, nye venner og mye moro. Du får trene to pass om dagen med spillere på ditt nivå og bedre, vi har flere fokustrenere på plass på hver eneste trening for å sørge for at du blir en bedre bordtennisspiller. Hver kveld har vi kveldskonkurranser, der du tilhører samme lag hver kveld med en av lederene på leiren med på laget. Du bor sammen med andre på din egen alder.

Vi har fokusledere og spillere på plass. Det er landslagsspillere, landslagstrenere, eliteseriespillere og mange norgesmestere. Vi har også flotte foreldre på plass som lager mat og er nattevakter. Vi serverer fire måltider om dagen. Les mer om leiren under sportslig i menyen på toppen av siden.

Mer informasjon finner du i menyen Sportslig – Fokusleiren – Fokusleiren 2015

Meld deg på idag
Send en epost til fokusleir@fokusbtk.no med disse opplysningene: Navn, fødselsdato, telefonnummer, adresse, epost, klubb, badetillatelse, annen info (allergier eller lignende).