Mer av Steffen og Marte neste sesong!

Mer av Steffen og Marte neste sesong!
28/06/2015 Frode Grini

Da er det nye gode nyheter på trenerfronten. Fokus BTK har inngått nye treneravtaler med Steffen Bjørhusdal og Marte Grutle Aasebø for neste sesong!

Ingen bombe

Det er vel ingen i klubben som ikke kjenner Steffen og Marte fra før, og noen kjempebombe at vi også har dem i trenerstallen neste sesong, er det vel knapt. Begge har jo vært trenere denne sesongen også, på forskjellige partier. I tillegg har vi jo også kunnet se dem ute ved bordet, de har slått bra fra seg som spillere.

Ett steg opp som trenere

Men neste sesong vil vi se enda mer av dem i hallen, for begge tar et skritt opp som trenere. En ting er at kontraktene er større når vi ser på det rene timeantallet de skal være trenere. Men enda viktigere er at vi nå gir dem hovedansvar for hvert sitt parti, Steffen på Bordtennisskolen og Marte på Konkurranse.

Dette tror vi skal gi noen positive effekter, på flere måter. Det ene er at Steffen og Marte får økt ansvar, og dermed større muligheter for å utvikle seg selv videre som trenere. Vi regner også med at dette blir enda bedre for spillerne på disse partiene, siden de nå får en tydelig trener som har hovedansvar for akkurat dem. Og så skal dette føre til at Eirik får frigjort noe kapasitet til å utvikle Elitepartiet og andre områder ytterligere.

Sterkt trekløver!

Så med Eirik om hovedtrener, og nå med Steffen og Marte med tydelige partiansvar, har vi et meget sterkt trener-trekløver på plass foran neste sesong!