Noe om helgen

Noe om helgen
07/09/2015 Eirik Ansnes

Vi hadde spillere i sving på forskjellige arenaer i helgen. Her er en liten oppsummering om hva som gjaldt i helgen.

Fokus gjorde seg godt bemerket i Halmstad Masters i helgen!
Borgar vant Gutter 13 og fikk 3.plass i gutter 15.  Han har nå vunnet gutter 13 i sesongens to første GPer i Sverige! Spillemessig holdt Borgar et stabilt høyt nivå stort sett hele helgen. Mentalt sett har Borgar tatt nye steg og har blitt betydelig bedre til å håndtere motgang og holde fokus på det han skal i både kamper og på trening. Taktisk sett har han også utviklet seg. Dette er nok ikke helt tilfeldig heller. Med den utviklingen han har hatt på det mentale har det også blitt mer overskudd til å analysere det som skjer underveis i kamper og ta flere gode valg i kampene.
Kristin kom til semifinalen i damer klass 1 og kom til kvartfinalen i damer U20. Kristin viste i helgen at hun har blitt en bedre spiller og spesielt sikkerheten i spillet er kraftig forbedret. Hun vant flere gode kamper i helgen. I  den aller beste kampen ble det imidlertid et knepent tap med to baller i avgjørende mot søta brors store framtidshåp på damesiden, Stina Kallberg. Det var virkelig surt med tap, samtidig var spillet i matchen et bevis på den spillemessige framgangen.
Les fullstendig resultatliste på resultat.ondata.se.

Vårt eliteserielag startet sesongen med tre kamper i helgen mot Eiker, Jevnaker og Volda/Ørsta. Vi måtte stille uten en skadet Marcus i dessverre, noe som gjorde det litt vanskeligere for oss naturligvis. Erstatterne var imidlertid ingen hvemsomhelst med Bendik, Espen og Jørgen i en kamp hver. Eskil, Jon Martin og Chriss spilte alle tre kampene. Poengfangsten ble to poeng med seier 6-4 mot Jevnaker. Eiker og Ørsta/Volda ble for sterke og det ble tap henholdsvis 0-6 og 2-6.  I forhold til jakten på sluttspillsplass var to poeng helt greit i helgen. Sjansen til et poeng eller to var til stede på søndag mot Volda/Ørsta med full uttelling, samtidig måtte vi jobbe hardt for de to poengene mot Jevnaker på lørdag. Neste seriehelg er i oktober og nye poeng skal plukkes:)
Sjekk ut NBTF sin nyoppussede hjemmeside for detaljerte resultater fra helgens kamper i stigaligaen.

Pål var i helgen i København på et stort veteranstevne og spilte seg fram til finalen i 60-årsklassen. Der ble det dessverre tap mot en svenske. Pål sier selv i en kort kommentar at neste gang han møter samme svenske så har han planer om å ta revansj!