Noe Om Klubbmesterskapet

Noe Om Klubbmesterskapet
19/06/2015 Eirik Ansnes

Klubbmesterskapet er vel overstått. Det har vært tre sosiale dager i hallen med mer eller mindre høytidelige konkurranseformer. På vår facebookside finner du alle resultatene fra vår liveoppdatering. Her kommer en oppsummering av klubbmesterskapet sett fra litt forskjellige perspektiver.

Klubbmesterskap som miljøbygger

I løpet av de tre dagene var det til sammen 57 spillere som deltok. Tirsdag var det 21, onsdag var det 19 og torsdag var det 41. Totalt sett er vi ganske fornøyd med det.
Vi ønsker at klubbmesterskapet skal være en arena der store og små kan treffes på tvers av partier og ikke minst også at foreldre kan bli enda mer integrert i klubben. Ut i fra dette perspektivet var spesielt torsdagen med klasser for foreldre, bt-skolen og jentepartiet samt grilling, en knalldag. Eksempelvis er det moro å se våre elitespillere spille trukken double med en fra bordtennisskolen og du ser at etablerte spillere bidrar til å få yngre spillere inn i miljøet! Eller at foreldrene kan bli bedre kjent med hverandre rundt grillen eller mellom settene i foreldreklassene! I år var det ikke voldsom deltakelse i hverken mammaklassen eller pappaklassen, men de som var med så ut til å ha det gøy!
På en slik dag som torsdagen har vi potensiale til å være enda flere. Med ytterligere tilvekst av nye spillere i klubben blir neste års KM-torsdag enda større:)

Mange konkurranseformer

I årets klubbmesterskap ble det skikkelig trøkk rundt seniorklassen da våre beste spillere stilte til start. Med litt penger i potten ble det også harde prestisjefylte kamper. Håper dette fortsetter neste år også. Det er kult for alle i hallen å få se våre beste spillere varte opp med god bordtennis. Eskil vant klassen etter finaleseier mot Chriss.
I de aldersbestemte klassene var det litt variabelt med påmelding. Her håper vi at spillerne deltar i sine klasser neste gang. Hvis alle stiller opp er det mulighet for å få spilt mange gode kamper.

I moroklassene var det mye prestisje og i flere av klassene kanskje mer prestisje enn i de vanlige klassene. Spesielt i Keiva er det flere spillere som legger inn litt smygtrening i for å ta hjem tittelen. Espen tok den i år foran nesa på Marcus. Noe sier meg at Marcus kommer sterkt tilbake neste sesong:)
I kinagrep er det ikke umulig at vi fikk historiens yngste vinner av klassen. Daniel slo ut storkanoner som Bendik og Espen på sin ferd mot gullet!

Daniel og Espen delte æren om å ta hjem flest titler i år med tre hver. Daniel vant G11, G15 og Kinagrep. Espen vant Eldre Junior, Keiva og Trouble(med Roshman og Noah H).

Klubbmesterskap avhenger av dugnadsånd

I løpet av KM-dagene er det flere ressurspersoner i klubben som har lagt ned en ekstra innsats og det er vi takknemlige for. Steffen, Marte, Silje, Stine, Anna har stått på både før og under arrangementet. Cathrine, Janne, Hans Gunnar, Karin og Håvard tok jerngrep så alle fikk spist lekre burgere på torsdagen! Takk alle sammen!