Noe Om Noe

Noe Om Noe
21/02/2017 Eirik Ansnes

Da børster vi støvet av denne spalten igjen. Les her for å oppdatere deg på hva som skjer om dagen.

 • Det er høysesong og mange store stevner som står for tur. Denne uka er det Safirs Internasjonale. Borgar, Erik og Alexander skal representere landslaget. I tillegg har vi med 6 spillere. Wenting, Marte og Anna skal spille elite på fredag. Noah, Mathias og Daniel skal spille aldersbestemte klasser lørdag og søndag.
 • Neste uke er det Senior NM i Nordheimsund. Vi tar turen over fjellet med en litt mindre tropp en vanlig. Nå som senior NM nærmer seg så merker vi et tydelig savn etter våre beste herre seniorer som ikke spiller for oss lengre. Vi stiller uansett med en slagkraftig tropp i de fleste klasser. Vi ønsker Marte, Anna, Kristin, Steffen S, Fredrik, Borgar, Jan og Chriss lykke til!
 • Vi har akkurat meldt på NM Yngre-troppen vår også. Det er ca en måned til NM Yngre/Stiga 11ern går av stabelen i Bergen. Dette er alltid et av sesongens høydepunkter. Pga lang reisevei har vi ikke åpnet opp for alle yngre spillere denne gangen. Totalt har vi med 18 spillere.  I tillegg har vi med 5 trenere og en del foreldre. Vi satser på at alle som er i Haukelandshallen den helgen merker at vi er der:)
 • Det er åpen hall i dag kl 16.00-18.00 i Fokushallen. Vi satser på stappfull hall:)
 • Trenerkomiteen jobber i disse tider med å opprette et nytt parti pga stor pågang på bordtennisskolen. De siste to sesongene har vi opplevd så stor rekruttering at det til tider er overfullt i hallen. Dette er vi naturligvis veldig glad for, men samtidig har det skapt noen utfordringer. Vi satser på at vi klarer å lage et enda bedre opplegg for våre nybegynnere etter vinterferien.
 • Junior NM-forberedelsene går så det suser. NM-komiteen hadde møte på mandag. De kioskansvarlige kan melde om at mange foreldre allerede nå har sagt ja til å bidra den helgen. Det lover bra! Vi satser på en knallhelg i Høyenhallen!
 • I februar har vi besøk av to japanere på noen av våre elitetreninger. Nå vi vinterferien har vi dem på trening hver dag. Kom i hallen da for å se bordtennis på høyt nivå. Kanskje du får spille mot dem også:)
 • Førstkommende søndag tar Jan med seg Fredrik og Steffen S sammen med resten av den norske HC-troppen til Italian Open.
 • Påmeldingene har begynt å tikke inn til Fokusleir. Er du en av dem som enda ikke har fått ut fingeren? Ta grep og meld deg på:) Uke 32 på Larkollen vil du ikke gå glipp av!
 • Den siste uka i mars skal Borgar besøke 1.bundesligaklubben Grenzau for en ukes treningen. Spennende!
 • Vi hadde fysiske tester på elitepartiet og konkurransepartiet siste uka før vinterferien. De som ikke fikk tatt testene da kan glede seg til uka etter høstferien! Alle kan forøvrig bare begynne å forberede seg på at når det blir testing til sommeren så inkluderer vi rulle+ettbeinsknebøy i øvelsesutvalget:)
 • Regionssamlingene fungerer veldig bra i Region Øst om dagen! Mange fornøyde fokusspillere kom hjem fra forrige samling i januar. Neste samling går første helgen i mars, og mange fokusspillere har meldt seg på! Vår egen Steffen samt Anders Brennhagen og Jonas Flåøien fra B72 er ansvarlige og gjør en kjempegod jobb!
 • Ikke glem at ferietid er en gyllen mulighet til mer egentrening!