Noe Om Noe

Noe Om Noe
14/10/2015 Eirik Ansnes

Jauss! Vi børster støv av den gamle spalten “Noe Om Noe” og serverer her diverse små og store saker. 

  • Som dere har lagt merke til så er det ting på gang nå med oppjaussing av Fokushallen. Spesielt området ved inngangspartiet skal gjøres lekrere. (Skulle nesten tro det er mulig…) Men også ellers i hallen skal det gjøres ting for å få det litt penere og forhåpentligvis litt ryddigere:) Med Håvard og Jørgen i teamet blir det selvsagt tatt jerngrep. Ord som utsette, vente, slappe av etc eksisterer ikke for dem. I bakgrunnen har vi som alltid feinschmecker og kjenslafyr Mats Bentzen som bidrar med ideer på design og andre lekkerier! Vi gleder oss til alt blir ferdig!
  • Borgar trener fast hver mandag med personlig trener på Icon på Manglerud Senter. Borgar satser hardt på bordtennis og ligger allerede på høy treningsmengde. Borgar har imidlertid allerede hatt litt trøbbel med skulder. Samtidig ser vi at bordtennis bare blir mer og mer fysisk krevende om du ønsker bli en toppspiller. Derfor har vi lagt inn dette i Borgar sin trening utover den fysiske treningen vi gjør i Fokushallen. Borgar er for ung til å være medlem på Icon, men ikke for ung til å ha timer med personlig trener.  Undertegnede har vært med på et par treninger og kan rapportere om at det ser veldig bra ut!
  • Til helgen kommer verdenseliten til Halmstad for å spille World Cup. Etter OL og VM regnes dette som den tredje største tittelen å vinne. Mange fra Fokus skal nedover for se på.  Jeg skal selv dit og uten at jeg har telt over så blir det godt over tosifret antall fokusfigurer på tribunen.
  • Bordtennisskolen er i vinden for tiden og det kommer stadig nye spillere. 21 stk på trening samtidig er rekord for sesongen. Kommer det 22 eller flere trenger vi å sette opp ekstra bord. Når må vi sette opp ekstra bord for første gang denne sesongen? Mitt tips er i dag!
  • Fokus befester sin posisjon som norges største klubb på lisensoversikten for oktober. Allerede nå har vi 62 lisenser. Vi pleier å havne rundt 70 på slutten av hver sesong. Kan vi klare 80 i år?  Vi topper listen totalt sett og har klart flest seniorer og yngre spillere. På juniorsiden har vi hatt litt frafall i det siste så der er vi ikke best i klassen. Se link for total oversikt over lisensene i Norge.

    http://bordtennis.no/status-for-lisensoversikt-pr-01-10-2015/