Noe Om Regions-mesterskapet

Noe Om Regions-mesterskapet
24/04/2015 Eirik Ansnes

Det er en stor og variert tropp vi stiller på Oppegård i helgen. Her er litt interessant og uinteressant info om deltakerne våre.

Vi stiller med 27 deltakere og 3 trenere i helgen. I spillertroppen er det 23 gutter og 4 jenter. Til neste sesong satser vi på en jevnere fordeling. Jentepartiet har denne sesongen stabilisert seg på 15-16 spillere og vi håper at flere og flere blir med på cuper etterhvert. I trenertroppen er det en litt annen fordeling med Marte, Stine og Eirik som lagledere på lørdag.

Vår yngste deltaker i helgen er 6 år og heter Michael. Michael er en ivrig liten gullgutt fra BT-skolen. I tillegg til å være fast inventar på Bt-skolen er han som regel å se i hallen både før og etter treningstid der han enten spiller med faren sin eller sitter og titter på elitepartiet trene. Moro med småtasser som blir hektet på bordtennis:) Vi ønsker han lykke til i helgen!
Vår eldste deltaker i helgen er Erik Lindholm. Den store femsetts-mannen satser på å surfe videre på formen fra Veteran-NM. Vi gleder oss til å se Erik smelle backhand fra halvdistanse, og legge inn lekker sideskru i forehandloopen! Kan han også vippe det avgjørende settet i sin favør denne helgen? Det blir spennende å følge med på:)
erik

Vi har 9 spillere som spiller sitt første stevne utenfor Traktorveien 15 denne helgen. Anniken, Jona, Astrid Emilie, Viljar, Samuel, Gheorgiy og to ganger Michael debuterer fra den yngre garde. Fra voksenpartiet debuterer Bendik i herrer E. Vi ønsker alle sammen lykke til!

IMG_1949

Jona og Samuel i midten skal ut på nye jaktmarker i helgen.

 

Vi har seniorlandslaget representert i helgen også. Eskil skal spille herrer elite på lørdagen.

En av tre coacher i helgen er russ. Det er sikkert lov til å spørre Stine om russekort mellom kampene:)

Fokus ønsker alle sammen lykke til!