Noe Om NM Yngre

Noe Om NM Yngre
09/04/2015 Eirik Ansnes

NM Yngre er for lengst ferdig og vi kan se tilbake på en god helg sportslig sett! Når vi er på tur i tre dager sammen er det også en del annet som skjer mellom slagene ved bordet. Her er litt annet kok som gjaldt på turen:)

Blodpupp er en populær aktivitet blant de små fyrene. I en uhøytidelig kåring av hvem som både fikk og delte ut mest blodpupp i helgen vant begge Aleksanderne. Coach Aleksander delte ut mest, og lille Alexander fikk som fortjent mest! Det var flere som aspirerte til førsteplassen her. Både Borgar, Mathias, Erik og Roshman både delte ut og fikk mye plodpupp i løpet av helgen, men nådde ikke helt til topps denne gangen. Forøvrig ble undertegnede plutselig offer for et bakholdsblodpuppangrep på hjemreisen. Modig gjort av de små fyrene, men det skal betales tilbake med renter! Tidspunkt uvisst. Gled dere Daniel og Alexander:)

Pianoet i lobbyen på hotellet ble flittig brukt. Både Christian og Noah tryllet fram de lekreste toner ved flere anledninger og skapte god stemning for både oss og andre gjester:)

Gruvearbeiderne var tilbake i nesten full tropp i NM. Lekre ting! Synd at Stian ble syk, men Mats, Edvard og Hågen leverte både ved bordet og ved gi en del blodpupp og kokkos til de yngste!

Steffen gledet seg vilt over å komme på forsiden på www.bordtennis.no for første gang i karrieren. Lagbildet fra fredagens gull i lag gjorde jobben!

Truls drakk klart mest tabasco av fokusgjengen i løpet av turen:)

Erik ble observert med helgens bredeste smil lørdag kveld:)

Victor ble helgens fokusleir-ambassadør. Fyrn sjarmerte hele tribunen og fikk delt ut flust med brosjyrer!

Stine hikket gjennom hele sikkerhetskontrollen på Flesland:) God underholdning i en ellers kjedelig kø:)

Jakob ble oveservert med Steffen sin caps mest av alle i troppen, knepent slått av Steffen selv!

Aaryan spilte mye lekker bordtennis. Når han ikke spilte brukte han tiden flittig til flørting, som vanlig:)

Tora og Silje kom på delt andreplass i flørting denne helgen, kun slått av Aaryan:) I en uttalelse til fokusbtk.no sier de at de lover å kapre førsteplassen på neste tur! Kanskje det blir på Partillebospelen?

Chriss kan melde om at forhåndsfavoritt Christian som forventet stilte flest spørsmål i løpet av turen:)

Det var litt unyttig info fra turen! En kul tur var det! Mange gode prestasjoner ved bordet og mange små og store hendelser og gnåle om i etterkant:) Vi gleder oss til neste tur allerede!