Nok en vellykket Fokusleir overstått

Nok en vellykket Fokusleir overstått
17/08/2021 Stine Folkeson

Da har vi pakket oss ut fra Larkollen etter nok en Fokusleiruke hvor barn, ungdom, trenere, ledere og foreldre har storkost seg – endelig fikk vi vært i sammen igjen! Og endelig kunne vi starte høstens sesong med årets beste uke! Tusen takk til alle som har bidratt til å gjøre leiren til en super opplevelse for store og små!

Fokusleir er det største arrangementet til Fokus i løpet av året, som vi har arrangert hvert år siden 2005. Grunnet korona ble det et år med pause i fjor, mens vi i år planla å arrangere tross pandemien. Med færre deltakere enn tidligere, mange ledere og testing inn til leiren fikk vi gjennomført 5 supre dager med leir på Larkollen!

Det har vært utrolig fint å se så mange spillere fra Fokus og andre klubber samlet igjen. Det har blitt mange gode treninger med både bordtennis og fysisk trening, vi har spilt turnering og spillerne har blitt godt kjent med hverandre. Med sparringer og trenere på toppnivå i Norge – har alle spillerne fått god utvikling under leiruken!

Fokusleir er et fantastisk møtepunkt for Fokustrenere og tidligere spillere i klubben! Hvert år møter gamle Fokusfyrer opp, som selv var deltakere på leiren som yngre spillere, for å jobbe frivillig slik at deltakerne skal få en like bra uke som de selv hadde på leir som unge. I tillegg kommer det både gamle og nye Fokusforeldre innom leiren for å hjelpe til med mat- og nattevakter under uka. Det setter vi så stor pris på, tusen takk!

Nå gleder vi oss til å komme i gang med sesongen i Fokushallen, og lade opp til ny Fokusleiruke i august 2022!

Her kommer noen bilder fra leiren og årets Fokusleirfilm nederst i artikkelen. Flere bilder finner du på Fokusleir sin Facebookside: www.facebook.com/fokusleir.


Sondre og Ørjan, tidligere Fokusspillere og faste ledere på Fokusleir


Geir Erlandsen (Fokusforelder og 13 ganger Kongepokalvinner) har sørget for toppnivå på treningene for de beste spillerne


Kveldskonkurranser med “opp eller ned”-turnering for laglederne


Festmiddag torsdag kveld med alle deltakerne og ledere


Marius og Ludvig mellom treningene


Uteaktiviteter på kveldstid. Her med Vyakhya, Halvor og Milian (Fokus og B-72)

Fokustrener og leirleder Silje har også laget en lekker film fra årets leir. Ta en titt her: