Norgesmestere i Gutter 11 og 15 lag!

Norgesmestere i Gutter 11 og 15 lag!
21/03/2015 Stine Folkeson

Første dag på NM for yngre i Bergen er over, og vi kan glede oss over gode prestasjoner. Gratulerer så mye til Gutter 15 laget med gull i lag, og gull til gutter 11 laget!

Det ble en utrolig spennende finale mellom Fokus og B-72 i G15 lag finalen. B-72 stilte med Adrian Wetzel, Sondre Berner og Henrik B. Nilsen, og laget vårt besto av Mats, Edvard, Borgar og Jacob. Etter flere harde kamper, kunne vi slippe jubelen løs på tribunen med en 3-2 seier! Gratulerer så mye gutter!

Vi fikk også en veldig god 3. Plass i samme klasse, hvor laget måtte se seg slått av finalelaget B-72. På dette laget spilte Christian, Hågen og Erik. Tredjelaget vårt, med Mathias, Roshman og Victor, fikk 9.plass etter flere gode kamper.

I J15 lag var det hard konkurranse, og våre jenter Silje og Tora måtte se seg slått i 8-dels finale med 3-2 for Nesodden 2. I plasseringsspillet ble det vunnet en lagkamp, og vi endte da på en fin 10.plass.

Alexander, Daniel og Noah var totalt på gang, og kom seg til finalen etter tre vunnede lagkamper. I finalen møtte de Skien BTK, som stilte med en svensk spiller ingen av våre gutter hadde møtt før. Etter et hardt tap 12-10 i avgjørende for Daniel i første kamp, dro gutta i land seieren 3-1. Gratulerer med gull!