Olav Haraldseid Consult

Olav Haraldseid Consult er konsulentselskapet til mangeårig Fokustrener og æresmedlem, Olav Haraldseid. Olav Haraldseid har de siste 15 årene hatt ulike lederstillinger i næringslivet, blant annet i blant annet HakonGruppen, Statoil Fuel & Retail, Statoil ASA og NorgesGruppen ASA hvor han er HR Direktør konsern. OHC tilbyr foredrag på en rekke områder innen HR og ledelse og har i det siste fokusert mest på prestasjonskultur i organisasjoner.

Fokus BTK har et godt samarbeid med OHC, innenfor vår toppidrettssatsing. Blant annet har avtalen gjort det mulig for oss å ha to kinesiske gjestespillere som sparring i tre måneder sesongen 2014/15.

Jo flere foredrag Fokus BTK kan skaffe OHC, jo flere penger kommer inn i kassa til Fokus BTK!

Slik kontakter du OHC for mer info eller å bestille et foredrag:

Hva Olav Haraldseid Consulting kan tilby

De fleste organisasjoner har høye ambisjoner og velformulerte strategier på hvordan de skal nå sine overordnede mål. Denne jobber er viktig, men likevel gjenstår det viktigste. Nemlig å levere. Det som skiller de mest vellykkede fra de mindre vellykkede selskaper og organisasjoner er som oftest ikke strategien i seg selv, men organisasjonens gjennomføringsevne. 99 % av jobben handler om å gå fra ambisjon til handling i praksis.

 

Olav Haraldseid er opptatt av hvordan man skaper en kultur for gode prestasjoner over tid. Han er i dag konserndirektør HR i NorgesGruppen ASA og inngår i selskapets konsernledelse. Han har tidligere jobbet som personaldirektør i Statoil ASA innenfor forretningsområdet Naturgass og vært HR-direktør i Statoil Fuel & Retail Europa. Olav er hovedfagsutdannet innenfor idrettspsykologi og har tidligere jobbet som landslagstrener i bordtennis.

Olav har mottatt pris som beste foredragsholder (Annonsørforeningens Ugle) stemt frem gjennom et år av kursdeltagere og mottatt HR Norges kompetansepris for hans arbeid med forretningsorientering av HR funksjonen.

Et foredrag i hvordan styrke prestasjonskulturen i din bedrift vil omfatte følgende:

  1. Hva kjennetegner en prestasjonskultur i praksis?
  2. Det er ikke så mye hva og hvordan – det er hvem!
  3. Hvordan få de beste menneskene inn i de mest forretningskritiske stillingene?
  4. Hvordan får man alle til å bli 10% bedre i sin stilling hvert år?
  5. Hvordan måler man prestasjoner i linjeroller og stabsroller – gode KPI’er?
  6. Hva er et optimalt belønningssystem i praksis?
  7. Hvordan drive karriereutvikling på en systematisk og god måte?
  8. Hva er konsekvensledelse i praksis?
  9. Hvordan få lederskapet til å styrke prestasjonskulturen?
  10. En revisjon av din organisasjons evne til å prestere over tid

Hva sier tidligere kunder:


Hei Olav og takk for et forrykende foredrag om prestasjonskultur. Det er gøy å se hvordan du levendegjør ganske tørt fagstoff med relevante eksempler og presenterer dette med en kraft som får taket til å løfte seg i latterbrøl. Jeg synes også ditt faglige skråblikk får frem mange perspektiver på prestasjonskultur. Takk skal du ha!

Solveig Hellebust, Konserndirektør DnB ASA


Hei Olav. Takk for i går og takk for et utrolig bra innlegg. Innlegget ditt var midt i blinken. Har fått masse positive tilbakemeldinger på at dette var kjempebra. Også tilbakemeldinger på at dette var absolutt relevant og som alle kunne ta lærdom av . Alt fra ledelsen til våre medarbeidere. 

Eva Olsen, HR direktør Orkla ASA


Hei Olav. Du ble konferansens beste innslag. 87% rated deg som 6 (excellent), 9% som 5 (Good) og 4% var ikke tilstede under foredraget. Dette var rett og slett midt i blinken J.

Ingvild Trondsen, HR-spesialist Telenor ASA


Har du lyst til styrke prestasjonskulturen i din bedrift? Ta direkte kontakt med Olav Haraldseid på mobil: 913 55 516.