Oppstartsnytt

Oppstartsnytt
25/08/2023 Eirik Ansnes

Treningene er godt i gang i hallen. Vi har også hatt første styremøte. Fokusleir er også vel overstått og vi kan se fram imot en ny spennende sesong. 
Her er litt informasjon om klubben og hva som skjer framover.

 • På trenersiden fortsetter vi med stort sett samme trenerstab, men noen justeringer har vi gjort. Totalt sett er bemanningen økt fra forrige sesong.
  Roshman øker sin stilling til 25%, en tilsvarende stillingsprosent som Silje, men har oppgaver og andre treningspartier. Med så mange treningspartier, turneringer i Norge og Sverige, serielag m.m blir det veldig bra med enda en trener til på større stillingsprosent.
  Silje, Marte, Stine, Daniel, Noah og Eirik sine roller er ganske like som forrige sesong.
  Erik gir seg pga studier. Det ønsker vi han lykke til med og takker for hans bidrag i klubben så langt.
  Ungdomspartiet vårt kommer nå til å bli ledet av noen av våre flinke ungdommer fra elitepartiet.
 • På årsmøtet på våren ble det gjort noen endringer i styret. Odd og Camilla kommet inn som styremedlemmer. Ketil Nordgård har gått ut. Thor Arvid leder fortsatt troppene sammen med Stine(nestleder), Jørgen, Andreas, Gard(vara), Lars(vara) og de nevnte nye.
 • Fokus har lag i alle divisjoner fra Stigaliga både for damer og herrer, og ned til 5.divisjon.
  På stigaligalagene har vi Christine Kalvatn, Anne Sophie Kalvatn, Filippa Skjøld-Hinze, Elsa Sander Bornø, Nora Korneliussen og Aida Dahlen på lån.
  På herrelaget spiller Khai Noah Lam, Geir Erlandsen, Felix Bøhler Thomassen, Noah Hovdenak. I tillegg har vi japanske spillere i noen av rundene.
 • Mange av våre beste spillere skal også spille i svensk seriespill.
  Khai spiller i Superettan for Eskilstuna. Christine spiller i Superettan for Kosta.
  Felix spiller i Divisjon 1 øst for Nerike, Noah divisjon 1 vest for Lidan.
  Filippa og Elsa spiller begge i divisjon 1 for Lessebo.
 • Vi får altså besøk fra Japan også denne sesongen, fordelt på to perioder på ca 12 uker. Første periode er fra 29.oktober til 15.januar. Da får vi besøk fra Hosei University igjen med Shogo Yamamoto og Atsushi Yamamoto. For andre periode er ikke datoer og navn spikret enda, men ankomst blir en gang i februar.
  Khai skal også over til Japan i tre uker fra 25.sep. Der blir det mest trening på Hosei University, i tillegg til noen besøk til et annet Universitet og en klubb i området.
 • For Nora, Steffen, Aida og resten av paralandslaget er det rett på sak i høst. Allerede førstkommende mandag starter EM i Sheffield.
 • Det er noen viktige datoer verdt å merke seg. Vi har store arrangementer også i denne sesongen som vil kreve stor dugnadsinnsats. 2.-3.des arrangerer vi Norges Cup 2. 10.-11.feb arrangerer vi Regionscup 2.
  Så begynner forberedelsene utover våren til en ny Fokusleir i uke 32.
  Utover dette blir det noen mindre arrangementer på hverdager i hallen for de yngste.
 • Vi er allerede i gang med planleggingen av NM Yngre/Stiga 11ern som går i Skien 31.mai-2.juni. Vi satser på å bli en stor tropp, og vil tilrettelegge for lav terskel for å bli med. Vi ønsker at det skal bli et ordentlig høydepunkt for våre yngre spillere!
 • Vi minner alle om vår klubbshop, www.fokusbtk.no/shop. Der selger vi utstyr fra Victas, som er vår hovedsponsor. Skal du kjøpe andre ting som ikke er i shopen så er det nå TTEX som gjelder. Tar du kontakt med TTEX så har du medlemsrabatt på 10% der.
 • Til slutt vil vi benytte sjansen til å takke våre sponsorer for støtten. Nevnte Victas og TTEX er avgjørende for oss. Vi er også takknemlige for gode bidrag fra Møller Bil Ryen, Holmris&Formfunk, Elkonor, Azimut og Chrisnevro.