Oppstartsnytt

Oppstartsnytt
23/08/2022 Eirik Ansnes

Fokusleir er vel overstått og 2022-23 sesongen har så smått kommet i gang. Vi har mye spennende å se fram imot. Her kommer en liten oppdatering på forandringer for sesongen, samt viktige datoer.

 • Silje Flaglien er ansatt i 25% stilling. Hun skal samarbeide med Eirik om noe administrasjon, og være trener på flere partier. Hovedansaret vil være rekruttering, bt-skole, jenteparti og sosiale medier. Silje blir også med på mange stevner som lagleder. Vi gleder oss over å få med Silje så mye framover.
 • Fokus har mange ressurspersoner i og rundt miljøet. Noen sentrale personer blir ikke å se som trenere på faste partier nå – det gjelder Jan, Anna, Kristin, Halvor og Marcus Sjøberg. Dette er naturligvis noe vi vil merke. Vi vil helt sikkert se de igjen på et stevne eller i hallen, og forhåpentligvis mer regelmessig i framtiden, men akkurat nå har de ikke fast engasjement i klubben. Marcus Sjøberg vil vi se jevnlig da han kommer på besøk via vårt Japskosamarbeid. Første besøk er allerede onsdag og torsdag denne uka.
 • I tillegg til Silje har vi fått med oss Noah som ny trener nå. Han skal fortsette å spille, men blir også noe trener. Roshman, Erik, Stine, Marte og undertegnede jobber videre i lignende roller som i fjor. Vi stiller dermed fortsatt et kruttsterkt trenerteam!
 • Vi gjør  også en ny storsatsing – vi henter to japanske spillere i 2 x 3 måneder. De skal trene på alle våre elitetreninger, samt bidra med kinatrening på alle aspirant/konkurransetreninger. Utover dette skal de trene i helger med våre beste. De blir med på stevner med oss, og vil bytte på å spille på vårt eliteserielag.
  De skal også trene på morgentreninger i regi av Wang Toppidrett en gang pr uke hvor Christine, Felix og Filippa går.
  En av dem blir også utleid til svensk superetta.
  De første to japanerne kommer 25.oktober. Vi gleder oss veldig, og har stor tro på at dette kan gi oss et boost.

  Kazuhisa Iwanaga – kommer 25.okt

  Tetta Harada – kommer 25.okt.

 • Vi er tilbake i Stigaligaen for damer, og stiller med Anne Sophie, Christine, Filippa, Elsa og Nora. Vi har dermed to sterke lag i begge Stigaligaene. På herrelaget har vi en stor tropp med Alexander, Khai, Felix, Noah, Geir, Espen og japanerne.
 • I styret har vi fått inn Jørgen, Silje og Andreas (far til Gustav). Gode tilvekster som bidrar med ny giv og masse kompetanse. Ellers har vi fortsatt med oss Stine, Gard, Ketil og Lars, og ikke minst styrets leder Thor Arvid. Et styre med alle forutsetninger til å kunne drive klubben videre framover. Styret har ikke ligget på latsiden i vår/sommer heller med sesongplanlegging, fokusleiroppgaver og reparasjon av gulvet på nedre platå i hallen.

Viktige datoer kommende sesong:

 • 11.-12.-februar arrangerer vi Regionscup 2 i Høyenhallen. Det er et stevne som passer for alle, med et bredt utvalg av klasser å spille.
 • 2.-4.juni arrangerer vi NM Yngre/Stiga 11ern. Det blir et kjempearrangement i Nordstrand Arena. Moro blir det garantert. Samtidig kommer det til å kreve at hele klubben bidrar.
 • Ikke lenge etter er det Fokusleir i uke 32. Så når vi er i dytten fra NM Yngre så rir vi på bølgen og arrangerer Fokusleir på strak arm😊
 • Det blir også et 60-års jubileum i løpet av 2022. Mer info kommer. Datoen er ikke bestemt enda.

Vi er klare! 22-23 sesongen kan bare komme😊

Avslutningsvis vil vi benytte muligheten til å takke våre samarbeidspartnere for støtten – Japsko, Møller Bil Ryen, Chrisnevro, Bing&Hodneland, Jordet Elektro, Holmris&Formfunk og Azimut Yachts.