Påmelding fra Fokus-spillere

Påmelding fra Fokus-spillere
05/03/2015 Frode Grini

Årets Norgesmesterskap for Veteraner arrangeres av Fokus BTK i Høyenhallen, altså i idrettshallen på andre siden av bygningen der Fokushallen ligger, 11.-12. april.

Vi håper på bra deltagelse fra egne medlemmer. Alle som fyller 35 år i år eller er eldre kan delta. Det kreves spillerlisens. For de som ikke har det koster det 350,- og vi ordner det for dere.

Påmeldingsinfo

Påmeldingsfrist: offisielt 13.mars. Vi setter frist 12.mars for Fokusmedlemmer slik at vi rekker å samordne det.
Påmelding: Sendes til erik.lindholm@hotmail.com
Betaling: Dette settes på spillekonto og kommer på faktura til dere senere.

Påmeldingsmuligheter:

1 LAG

Lagklasser, 3-manns lag
Vi stiller 1 lag i Herrer35 (ved stor deltagelse vil vi vurdere 2 lag). Alle opp til og med 49 år deltar her.
Vi stiller 2 lag i Herrer 50. Førstelaget vil bestå av (Folkeson, Lindholm, Heie, Jonsmyr)
Vi håper at våre 4.divisjonsspillere også stiller et lag her: F.eks Kubak, Marnburg, Haugen pluss evt andre som har fylt 50.
Vi stiller 1 lag i Herrer 60. Dette laget er kandidat til NM gull. Pål Guttormsen, Knut Helseth, Tommy Schierning, Istvan Pirisi, Arvid Herland

Vi har ikke pleid å stille lag i dameklassen, men det er jo mulig å stille med feks Camilla Henriksen og Mahta Souri. Det er 2-manns lag for damer.

Fokus betaler påmeldingsavgift kr 400,- for lagklasser. Alle andre klasser belastes som sagt spillernes spillekonto.

2 SINGLE

Alle klasser har puljespill. 2 går videre fra pulja.

3 DOUBLE OG MIXED

Doubleklasser og mix-double klasser

Påmelding til Erik

Når dere melder dere på til Erik Lindholm (erik.lindholm@hotmail.com) så kan dere bare skrive f.eks
“Jeg melder meg på i lag, single, double. Min makker i double blir xxxxx) ….så setter Erik dere inn i korrekte klasser og finner plass på et lag for dere.I double og mix double kan dere gjerne melde dere på uten makker. Vi som arrangør vil da prøve å matche dere med en makker enten fra Fokus eller fra en annen klubb.

HUSK

Dette er et Norgesmesterskap. Da er det ikke lov å komme med påmelding etter 13.mars selv om vi arrangerer. Norges Bordtennisforbund er strenge på dette.

Nivå på et norgesmesterskap for veteraner:

Jeg vil si at hvis du har ca 50-50 kvote i 4.divisjon er det spennende å delta selv om du da nok taper mer enn du vinner. Er du en del dårligere enn det blir nok ikke opplevelsen så positiv. NM har jo samlet de beste spillerne i de ulike aldersklassene så nivået er ganske høyt, alderen tatt i betraktning.

Jeg har oversikt over påmelding fra disse spillerne: Pål Guttormsen, Knut Helseth, Tommy Schierning, Istvan Pirisi, Arvid Herland. Alle andre spillere må sende påmelding innen 12.mars til Erik Lindholm.