Partinytt

Partinytt
16/10/2015 Eirik Ansnes

Sesongen er godt i gang og treningene ruller og går. Her kommer en statusoppdatering fra hverdagen i hallen. 

Elitepartiet

De første månedene av sesongen har gått veldig bra. Alderforskjellen er fra 12 til 59. Jevnt og trutt har vi gjestespillere innom som høyner nivået i hallen. Det som er positivt er at alle uansett alder, ambisjonsnivå og antall pass pr uke kommer på trening for å bli bedre. Dette smitter i hallen og trøkket på treningene har vært bra! Innstilling og innsats på den fysiske treningen synes jeg også har blitt enda litt bedre denne sesongen.

Egen kinatreningsdag på torsdager har vært en suksess vil jeg si. Torsdagen har vært formdagen med fire trenere og stappfull hall stort sett hver gang. Kinatrening kombinert med tid til fri trening ser foreløpig ut til slå an!

Hvis vi skal ønske oss en liten forbedring framover i sesongen så er det litt mer stabilt oppmøte på mandager og onsdager.

Her er den eldste og den yngste på elitepartiet. Foreløpig gliser ikke yngstemann like mye som på bildet etter å ha spilt kamp mot eldstemann:)
Pål-Guttormsen_servAleksander_1

Denne karen er en positiv tilvekst i treningsmiljøet vårt!

Jon-Martin_Soo_Hansen_600

Konkurransepartiet

Her er det også mange som trener mye og står på bra på treningene. Det er imidlertid litt mer svingende oppmøte fra gruppen samlet sett. Det er noen pass i uka som er veldig bra så er det andre det er litt mer glissent. Her ønsker vi å motivere flere i denne gruppa til trene enda litt mer i tiden framover. Konkurranse trener med elite alle treninger i uka utenom på tirsdager. Da trener de sammen med aspirantpartiet. Den dagen har det stort sett vært godt oppmøte med unntak av et par ganger.

Roshman er en av dem som trener mest fra konkurransepartiet.
Roshman_2

Dagtreninger

Elite og konkurranse har mulighet til å trene to ettermiddager i uka i tillegg til alle kvelder. På ettermiddagene er det en liten gjeng på 5-10 spillere som kommer. På disse treningene blir det enda mer tid til individuell oppfølging så her bruker vi mye tid på kinatrening, spillersamtaler og videoanalyser.

Han her er fast inventar i hallen og er selvsagt på alle ettermiddagstreninger.
Borgar_3

To formiddager i uka har vi trening for elitespillerne våre. Pr i dag er det Anna som trener på disse. Eskil har vært skadet en stund nå, men vil henge seg på når han er skadefri igjen.

Aspirantpartiet

Aspirantpartiet har trening tre ganger i uka. Denne gruppa er ikke så stor for øyeblikket, men det er moro å se at noen av spillerne virkelig er i ferd med å bli gode bordtennisspillere og har økt treningsmengden kraftig denne høsten. Aspirant trener en gang med hospitanter fra BT-skolen, en gang med konkurranse og har mulighet på fredager til å trene sammen med både konkurranse og elite. Foreløpig er mandag og tirsdag klart mest populært, men vi håper flere kommer på fredager også etterhvert.

Voksenpartiet

Det har stort sett vært bra oppmøte denne høsten. Tirsdagen er hoveddagen og da er det stort sett bra med folk i hallen. Torsdager er det kun de mest ihugga som spiller. Det har også denne høsten kommet noen nye spillere inn på partiet. Det kommer stadig henvendelser fra voksne som har lyst til å spille bordtennis enten de er nybegynnere eller de har spilt i yngre år og ønsker å ta opp igjen bordtennis som hobby.

Bordtennisskolen

Denne høsten var vi veldig godt forberedt når sesongen startet med tanke på rekrutteringstiltak. Vi har kjørt vervekampanje, hatt besøk av mange SFOer, hatt stand på to kjøpesentre, deltatt på verdens kuleste dag, hatt vanlige SFO-kurs og på alle tiltak har vi strødd rundt oss med brosjyrer og vår lekre reklameball!
Ball2

Vi hadde en liten stamme av spillere å bygge rundt, men på bordtennisskolen skal det være stappfull hall hver uke! Dit har vi kommet nå, og vel så det. I går satte vi rekord for sesongen med 28 spillere samtidig på bordtennisskolen. Da er det fullt i hallen:) Det kommer nye spillere hver eneste trening. Vi håper og tror mange av disse blir etablerte fokusspillere! Veldig moro at det kryr av ivrige nye spillere i hallen!

Bordtennisskolen har trening to ganger i uka pluss at de ivrigste kan hospitere til aspirant en gang i uka. Vi har også utvidet treningstiden til en og en halv time den ene treningen. Dette synes vi fungerer veldig bra.

Jentepartiet

Jentepartiet har trening en gang i uka. Det er en stabil gjeng på 12-14 stk som trener fast hver uke. De fleste som begynner hos oss er gutter så vi jobber litt ekstra for å rekruttere jenter samt å skape et jentemiljø i klubben. Jentene blir stadig bedre og det er god stemning. Målet her er å få flere av dem til å bli med på bordtennisskoletrening i tillegg. I tillegg jobber vi for å få at jentepartiet skal bli enda større. Klarer vi nærme oss 20 spillere på jentepartiet i løpet av sesongen så er det lekkert.

Oppsummering

Kort oppsummert vil jeg si vi har hatt en god start på sesongen. Det er mange folk i hallen og det er god utvikling å spore hos de aller fleste spillerne. På alle partiene er det ting å ta tak i, men det er mye som fungerer bra som vi skal fortsette å bygge videre på.