Rapport fra Linz, Østerrike

Rapport fra Linz, Østerrike
02/04/2015 Tom-Erik Haug

Treningssamlingen nærmer seg slutten – nå begynner alvoret for ordentlig!

Gutta har lagt bak seg 4 dager med trening, og har ett siste pass igjen i dag før turneringen starter i morgen. På samlingen har de trent stort sett med gutter og jenter fra Østerrikes landslag. Kineserne er blitt sparret med de aller beste fra Østerrike, men vi fikk i alle fall noen kamper mot en kineser.

Treningene har vært tøffe, og latskap og slurv er ikke akseptabelt. Dette har skjerpet gutta som stort sett har gitt 100% hele tiden. Det har vært lange dager hver dag med 5-6 timers trening inkludert serve og styrketrening. Gundars har kjørt kinatrening med hver av gutta for å utfordre dem på deres svake sider. Deretter fikk de i oppgave å jobbe med disse sakene videre under treningene. På slutten av hver dag har det vært spillemøter hvor hver spiller har gitt sin versjon av dagens innsats på trening og kamper. Gundars har supplert med sine kommentarer og nye mål for neste dag er satt.

Dagens første pass har bestått mest av kamper for å komme i “turneringsmodus”. Gutta har spilt bra i både singel og double. I ettermiddag skal vi opp i Tips Arena hvor turneringen foregår. Her skal gutta bli kjent med hallen og de skal gjennomføre et treningspass. Det skal være 58 bord i hallen – blir spennende å se hvordan våre gutter reagerer på dette.

 

Hele gjengen under oppvarming

Hele gjengen under oppvarming

 

Mathias og Henrik

Mathias og Henrik

 

Borgar og Erik

Borgar og Erik

 

De yngste kineserne var hyggelige karer!

De yngste kineserne var hyggelige karer!