Regionsamling i B72-hallen denne helgen

Regionsamling i B72-hallen denne helgen
10/01/2016 Marte Grutle Aasebø

Jakob, Felix og Albert fra Fokus deltok på samlingen, og Bendik, Hågen og Steffen var der som trenere. På lørdagen var det 23 spillere fra 8 kubber som deltok, også 2 spillere fra Hemsedal hadde tatt turen.

For å bli god i bordtennis må man trene på mye forskjellig ved og utenfor bordet. På vårt første treningspass hadde vi fokus på grep, utgangsstilling og kontroll.

Lørdagens andre økt ble det lagt vekt på fotarbeidsøvelser som skulle bidra til bedre fysikk. Evnen til å konsentrere seg, bevege seg raskere oRegionsamlingg slå hardere er lettere å utføre med trening på dette området. 7 tøffe spillere sov over i hallen med Jonas F. (B-72) der ryktene sier at det var hyggelig og var noe vi andre gikk glipp av.

Søndagens første trening hadde vi tema; serve der vi snakket om valg serve i forhold til hvem vi møtte samt terping på skrutreffet. I løpet av disse 2 timene hadde vi 5 kinabord der det alltid var 10 spillere i aksjon med tett oppfølging. I pausen var det quiz relatert til deltakerne, skostørrelse på trenere og andre bordtennisspørsmål.

Siste pass for dagen hadde vi en turnering der alle minst fikk spille 7 kamper og spilte ned til siste plassering. Dette for å gi mye matchtrening samt trene på tingene spillerne hadde trent på tidligere i helgen.
Gutta fra Fokus har stått på bra og fått venner også utenfor kjeller’n på Høyenhall Skole.

Takker B-72 for lån av utstyr og hallen. Minner også om Regionscupen som spilles i Lørenskog 23.-24. Januar. Frist for å melde seg på er allerede nå på tirsdagen 12. Januar så det gjelder å ta jerngrep.

Det er bare å booke 27.-28. Februar og 2.-3. April for da vil det være nye Regionsamlinger, forhåpentligvis med overnatting da også!
Steffen