Regionscup på Lørenskog i helgen!

Regionscup på Lørenskog i helgen!
25/01/2016 Steffen Bjørhusdal

Fokus hadde 26 påmeldte spillere til Regionscupen som foregikk et kvarter unna Norges hovedstad denne helgen. Av spillerne som deltok fra Fokus var det mange ferske utøvere. B-72 hadde en fin klasse som var for nybegynnere som flere av våre spillere deltok i, der Albert og Jona tok 3. plassene. I gutter 9 hadde vi en ren Fokusfinale der Khai slo Felix foran mange tilskuere. Noah M. viser på treningene at han har blitt bedre og også i helgen spilte han flere bra kamper, også den han tapte i semien for Lars Andre i Herrer D. Håvard som er alt mulig mann i klubben skulle også svisje med racketen denne helgen og kom til semi i Herrer E.

Det gjør godt å se yngre jenter fra Fokus vise seg på pallen og der var det Angelina i Jenter 11 på en 3. plass og Roshina med en 3. plass i Jenter 11 B. Også i Gutter 11 kom Albert på en 3. plass. Noah H. og Daniel som medlemmer av Rustadgjengen tok bronse hjem i Gutter 13 i helgen.

Av den litt mer rutinerte gjengen så vi Hågen presse Mikkel, men røk dessverre ut her i semi Herrer Junior A. Noah H. kunne heller ikke ta seieren i semi mot en annen NTG spiller, men tok en velfortjent 3. plass. Borgar er en av de spillerne som kjører flest treningspass i kjeller’n på Høyenhall skole og ikke er det så overraskende at han kommer øverst på pallen i Herrer Eldre Junior og en 3. plass i Herrer Elite etter å ha hengt godt med mot Adrian.

Håper mange av spillerne og foreldre har fått sett mye god bordtennis og tatt med seg erfaringer hjem. Takker til B-72 for et fint arrangement.

 

Oppegårdopen2015-2