Reisebrev fra en Italiensk fjellandsby

Reisebrev fra en Italiensk fjellandsby
18/06/2015 Jan Bergersen

Vi var i en liten fjellandsby i Nord-Italia som heter Angolo Terme. Her er en av Italias beste jenteklubber. Blant annet spiller landets beste kadett for denne klubben.

Vi trente med mange forskjellige spillere og spillestiler, og selv om de fleste jentene var litt yngre enn oss, fikk vi god sparring. Vi startet dagene med morgenjogg, og trente to pass om dagen alle dager utenom lørdag. Første pass var på to og en halv time, og andre pass på to timer. Treningene var ganske annerledes enn det vi er vant til hjemme.

Alle treningene var tempopass, og vi hadde en stor kurv med baller ved hvert bord. Vi kjørte mange fotarbeidsøvelser, med fokus på å spille mot ulike retninger. Mange av øvelsene var regelbundet eller delvis regelbundet, men ofte jobbet begge sider. I tillegg var det også kinatrening, settspill, og til og med innslag av «ping pong»; god oppladning til klubbmesterskapet!

Ellers kan vi melde om strålende sol i den Italienske fjellheimen. Lørdag kveld var vi også på barbecue hos familien til en av jentene i klubben. Noe som var en veldig morsom og superitaliensk opplevelse! Det har vært en veldig hard og bra treningsuke, og forhåpentligvis har vi også blitt litt bedre i bordtennis!

Hilsen Anna og Kristin