Serieåpning for Fokus 1

Serieåpning for Fokus 1
02/10/2018 Hågen Grini

I helgen spilte Fokus sitt førstelag fire seriekamper på Fornebu. På lørdag møtte vi Hardanger og Harestua og på søndag møtte vi Fornebu og Bodø. Fokus 1 besto av følgende spillere i helgen: Pål G, Frode, Lars J, Hågen, Noah og Halvor. Lars og Frode spilte en dag hver.

Vi startet sesongen mot antatt sterkeste lag i serien, Hardanger. Her ble stillingen 9-1 til Hardanger. Det ble i alt spilt 4 femsettere i denne lagkampen, men vi klarte kun å vinne én av de. Altså var det flere gode prestasjoner i denne kampen, men neste gang skal vi få de jevne kampene til å gå vår vei isteden!
Link til kampoversikt mellom Fokus og Hardanger.

I neste kamp møtte vi Harestua. Et lag vi er jevngode med. Her ble stillingen 6-4 til Harestua etter flere svært jevne matcher. Dermed var det tungt at vi ikke fikk med oss noen seriepoeng i denne kampen. Etter dag én sto vi altså med null poeng.
Link til kampoversikt mellom Fokus og Harestua.

IMG_6290IMG_1529IMG_6291

På søndag morgen møter vi Fornebu 2. Dette er også et godt lag. De, sammen med Hardanger, leder serien etter første runde. I denne kampen også viser vi godt spill, men Fornebu blir for sterke og vi taper 8-2.
Link til kampoversikt mellom Fokus og Fornebu 2.

I helgens sista kamp møter vi Bodø. Endelig får vi seieren vår. Vi vinner 8-2. Et veldig godt resultat av oss! Dermed tar vi to viktige poeng i serien og klaterer oppover tabellen. Etter flere skuffelser tidligere i helgen, kan Fokusfyrene endelig ta med seg en viktig seier fra serierunden hjem til Fokushallen.
Link til kampoversikt mellom Fokus og Bodø.

Tabellen etter første runde ser slik ut:

  1. Fornebu 2
  2. Hardanger
  3. Harestua
  4. Fokus
  5. Kjelsås
  6. Bodø
  7. B-72

I november møter vi Kjelsås og B-72. Dette blir jevne og viktige kamper som vi har gode muligheter til å vinne. Etter å ha sett nivået på de andre lagene, er det gode muligheter for å havne topp tre denne sesongen.

Årets lagspiller

Tabell og kampliste