Seriestart for Fokus 4

Seriestart for Fokus 4
05/10/2016 Thor Arvid Dyrerud

En vegg av trygghet og rutine, både ved bordet og ringside = Fokus’ egen ringrev, Pål Richard Lilleseth, gir oss nedenfor en oppsummering av Fokus 4 sin første serierunde i 3. divisjon, avdeling C:

Da var det endelig klart for seriestart i 3. div avd. C. På Fokus 4 spiller Morten Thommasen, Thor Arvid Dyrerud, Henning Fransson, Mattias Steinland-Wallin, Mirza Porobic og Pål Richard Lilleseth.

På lørdagen var Siggerud og Kobra 2 motstandere på Kongsvinger. Mot Siggerud spilte Mirza, Thor Arvid, Morten og Henning. Siggerud stilte med 3 spillere, så de nede fikk bare 1 singelkamp. Alle leverte bra saker her, Thor Arvid lagde litt spenning i den ene kampen men 3-2 er like mye verdt som 3-1 og 3-0 🙂 10-0 og grei skuring der altså.

Kobra 2 ga oss mer motstand. Her var Pål, Mirza, Mattias og Morten i aksjon. Erik Bergerseter gir både Mirza og Pål god motstand, men vi vinner begge kampene. Morten taper sin første kamp, men vinner sin neste. Mattias har full kontroll i sine kamper. Bra spill av fyrene og 9-1 til slutt.

Søndag var det Fornebu som var vertskap. Kjelsås 4 og Fornebu 3 var motstandere. Mot Kjelsås spilte Pål, Mirza, Mattias og Morten. Her vant vi 8-2. Vi tar alt minus én single oppe og nede. Solid spill og bra å vinne begge doublene mot Kjelsås (de pleier å være bra i double). Litt ekstra moro for Morten som har spilt for Kjelsås tidligere. Han bidro med en fin seier i siste kamp og double med Mattias.

Siste kamp i første serierunde mot Fornebu 3. Vi stiller med Pål, Mirza, Thor Arvid og Morten. Vi vinner 7-3 og leder serien. Fornebu 3 var et ungt lag (minus firer Frank) og hadde fine slag. Det var jevnt og vi vinner her vår knappeste seier for helgen.

Neste serierunde er i november, da venter NEIL og Ham-Kam 2. Vi må være på tå hev hele veien skal vi ta 1. plassen i avdelingen, men vi har gode muligheter basert på det vi har sett så langt.

PRL