Silje og Borgar vant Topp 8

Silje og Borgar vant Topp 8
25/04/2016 Eirik Ansnes

Topp 8 er ferdigspilt og vi har to nybakte vinnere! Silje vant Piker 15 og Borgar vant gutter 13. Begge overbeviste stort i klassene sine og ble ubeseiret, Borgar til og med uten settap.

Seier til Silje

Silje vant alle kampene sine og sikret seg seieren i Piker 15. Silje møtte Aurora Fossåen Green i siste kamp på søndag i ren finale da begge var ubeseiret. Det ble en thriller der Silje kom bakpå fra start med 0-2 i sekken. Etter det var det ingen tvil om saken i to sett der Silje knapt tapte poeng. Avgjørende sett ble jevnt helt til siste ball og Silje strakk det lengste strået til slutt med 12-10, og sikret dermed klasseseieren.

Silje pallen topp 8

Dobbeltseier i Gutter 13

Dobbeltseier til Fokus! Borgar imponerte stort og vant klassen uten settap. Erik kom på andreplass. Erik tapte kun mot Borgar og tok andreplassen foran Fredrik Langen fra B-72 etter å ha slått han 3-2 i oppgjøret dem i mellom. Roshman steppet inn på 45 min varsel da Alexander ble syk. Roshman ble nummer 6.

Tredjeplass til Jon Martin

Jon Martin ble nummer tre i eldre junior. Jon Martin fikk 5-2 i kvote og havnet på plassen bak Adrian Wetzel og Petter Fleischer som Jon Martin også tapte for.  Jon Martin sikret tredjeplassen med å slå Jonas Flåøien 3-2 i siste kamp.

Bra prestasjon, men marginer imot for Christian

Christian ble nummer fire i gutter 15, og slo blant annet Axel Ørmen og Sigurd Sørheim. Finn Vetvik vant alle sine kamper. Christian, Sørheim og Låte fikk alle 5-2 i kvote. Christian kom dessverre dårligst ut innbyrdes mellom dem og ble nummer fire.

Takk til alle som hjalp til med arrangementet

Etter en slik helg er det mange som fortjener en stor takk. Fokus ønsker å takke alle som har bidratt! Vi er godt fornøyde med arrangementet og håper alle som var i Høyenhallen hadde en fin helg! Under ser vi et bilde av to som virkelig fortjener en klapp på skulderen etter helgens innsats:) Snart regner jeg med de gjør seg fortjent til både kokkos og blodpupp igjen som vanlig….

Daniel og Noah