Sommerferie sa du?

Sommerferie sa du?
20/06/2015 Thor Arvid Dyrerud

Mange Fokuser kommer til å være i sving under sommeren med ulike aktiviteter.

Vi har et bredt spekter av spillere, både alders- og nivåmessig, som skal delta på mange arenaer.

Det er vi stolte av!

I dag er feks følgende i sving:

  • Først ut er de gamle hunder Tomek og Tommy som startet morgentrening kl 9! Sterkt jobbet!
  • Silje, Noah H, Daniel, Noah M, Roshman og Aaryan er på gang i Skien. De er tatt ut av Region Øst til å spille landsfinale i regionslagsturnering!
  • EM-samling 1 starter på Fornebu. Kristin, Jon M, Borgar, Erik, Mathias og Alexander er tatt ut og i tillegg vil Marte&Anna+Marco delta!

Uke 26 og 27 har vi sommertrening i Fokushallen og en aldri så liten dugnad vil vi også få til.

Vi har representanter med i flere internasjonale mesterskap i sommer, både for den yngre og modne garde. Det ryktes at Pål G ligger i hardtrening til en heftig Finlandtur;)

En gjeng velger å legge deler av ferien til bordtennisleir i Kina. For de fleste blir det første besøk i Kina, spennende! Kanskje vi får reisebrev fra den kanten?

Men det store høydepunktet er selvsagt Fokusleiren i uke 32! I år skal vi til idylliske Larkollen. Leirsjef Marte har et stort kompani i sving. Dette er et kjempeprosjekt for Fokus, med mange deltakere (interne&eksterne) og hjelpere. Leiren er mye mer enn “bare” god trening! Her knyttes det vennskapsbånd på tvers av alder og klubber. Vi har mange sosiale aktiviteter:) Når spillerne senere møter hverandre på cuper har de allerede en felles god base. Våre mange flinke ledere kommer tilbake år etter år  – dette er vi superglade for! Alle trenerne er der og ikke minst kommer mange foreldre til å bidra. Det er vi helt avhengig av og takknemlige for.