Sondre om Fokusleir!

Sondre om Fokusleir!
25/03/2015 Silje Tollerud

Sondre Krohn-Holm begynte å spille bordtennis i Fokus i årsskiftet 06/07. Han har vært med på Fokusleir 8 ganger og mange år som leder! Til vanlig studerer han informasjonsvitenskap på universitetet i Bergen. Sondre har lagd Fokusleirfilmen som du kan se nederst i innlegget! Vi spurte Sondre hva han mener om Fokusleir.

Hva er de tre første ordene du tenker på når du hører “Fokusleir»?
Fantastisk god stemning!

Hva gleder du deg til ved årets leir?
For meg som ikke er så mye med i bordtennismiljøet lenger siden jeg studerer utenbys osv, gleder jeg meg veldig til å se alle sammen igjen og få spilt litt bordtennis! Også er det jo spennende at det er nytt sted i år, slik at barna må finne nye veier for å komme til hverandre etter leggetid! Blir spennende å se hvordan de løser det, hehe. Også kveldskonkurransene da, alltid et høydepunkt! I år er året Silje og Sondres stjerner går helt til topps for første gang!

Hva er ditt beste Fokusleirminne?
Veldig vanskelig spørsmål siden det er så mange av dem! Har tross alt vært med i 8 år. Husker hvertfall et fra i fjor veldig godt, da Ørjan, Jørgen, Aleks og jeg ville ta igjen litt på barna etter alle skøyerstrekene de gjorde kvelden før. Vi sto opp ekstra tidlig for å vekke dem litt ekstra med grytelokk! En veldig god start på dagen. Eller så husker jeg godt den gangen selveste Hans Thalin scoret seiersmålet med hodet i ledernes fotballturnering for noen år tilbake 🙂

Hva er det som gjør at du vil være med å bidra på Fokusleir år etter år?
Er jo fordi jeg liker fokusleir ekstremt godt, den har gitt meg utrolig mye glede opp igjennom alle år. Alle lederne, foreldre og deltakere som gjør det til en utrolig bra leir. Fokus har jo betydd veldig mye for meg og siden jeg ikke er å se så mye i bordtennismiljøet lenger er deilig å ha hvertfall et tidspunkt der jeg kan se alle igjen og gi litt tilbake til Fokus for alle de gode stundene klubben har gitt meg!:-)

Blir det en ny Fokusleirfilm?
Hvis det er ønskelig skal jeg absolutt prøve å få til noe ja! 🙂

Hvorfor vil du anbefale Fokusleir til andre?
Fordi den gir så ekstremt mye glede og en har det utrolig morsomt uansett! Gode treninger og det sosiale livet på leiren er helt fenomenalt. Blir alltid ett av sommerens definitive høydepunkt.

fokusleir kjkken
sondre og kriss

Se Fokusleirfilmen HER
Meld deg på Fokusleir HER
Lik Fokusleir på facebook HER