Sterk avslutning av Borgar som kadett

Sterk avslutning av Borgar som kadett
13/11/2017 Eirik Ansnes

Borgar spilte i helgen sin siste internasjonale turnering som kadett, Ungarn Kadett & Junior Open. Fra og med januar tar Borgar steget opp i juniorklassen internasjonalt. Det ble en god avslutning for Borgar med pallplass i tre av tre klasser. I single ble det 3.plass. I lag og double sammen med Owen, ble det henholdsvis 2.plass og 3.plass.

2.plass i lag

I lagspillet ble det tap med 2-3 i finalen mot toppseedede Ungarn. Borgar slo Oliver Both, og det ble seier i doublekampen. Ungarn sin ener, Csaba som er nummer 5 i Europa pr i dag, ble imidlertid for sterk. Han slo både Owen og Borgar. I tillegg vant Both mot Owen i den siste og avgjørende kampen. Gullet var absolutt innen rekkevidde, men det holdt ikke helt. 2.plass er uansett et sterkt resultat. Foruten tapet mot Scaba i finalen var Borgar ubeseiret i de øvrige lagkampene i både single og double. På veien til finalen ble det seier mot Romania og Sverige i gruppespillet med 3-0 i begge lagkampene. I sluttspillet ble det seier mot Slovakia med 3-0 i kvartfinalen og Italia med 3-2 i semifinalen.

3.plass i single

Borgar var seedet til sluttspillet i single. Borgar hadde god kontroll hele veien fram til semifinalen med kun et settap. I semifinalen ble det stopp mot Li Hsin-Yu fra Taiwan 0-3. Li er litt høyere ranket enn Borgar og ble for sterk denne gangen. Li vant klassen.

3.plass i double

I double ble det en hardere vei fram til semifinalen med blant annet en femsetter i andre runde mot et par fra Kroatia/Italia. I semifinalen stod nevnte Li med en lagkamerat fra Taiwan på andre siden. Det ble tap 0-3. Det taiwanske paret vant klassen.

Vi gratulerer Borgar med resultatene. Om snaue to måneder er det juniorklassen som gjelder. Det skal imidlertid spilles et par stevner før det. Aller først NC2 og busstur:)