Sterke prestasjoner i Safirs

Sterke prestasjoner i Safirs
29/02/2016 Eirik Ansnes

I helgen gikk den tradisjonsrike turneringen Safirs Internationalla av stabelen. Som alltid var det deltakere fra alle verdens hjørner og kanter og nivået var meget høyt. Vi har vist at vi kan hevde oss godt internasjonalt og gjorde det også denne gangen. De sterkeste plasseringene var det Wenting og Borgar som stod for med henholdsvis 2.plass i damer elite og 3.plass i gutter 13.

Dette gjaldt mest i Safirs i år:

  • Wenting kom på 2.plass i damer elite. Wening tapte ingen sett fram til finalen, men måtte derimot se seg slått med 3-0 i finalen mot en japaner.
  • Borgar kom på tredjeplass i gutter 13. Borgar slo blant annet en russer, italiener og tysker på veien fra. I semifinalen ble det stopp med 0-3 mot toppseedet Kay Stumper fra Tyskland.
  • I ITTF sin kadettklasse gikk både Borgar og Alexander videre fra puljespillet. Begge tok en sterk seier i  første sluttspillrunde. Borgar mot Anders Wesshagen fra Sverige, Alexander mot Hannes Hoerman fra Tyskland. Det ble stopp 16.delsfinalen her, men uansett gode kamper av fyrene i en stor og sterk klasse.
  • I ITTF sin minikadettklasse gikk Alexander videre fra puljespillet. I 8-delsfinalen måtte han gi tapt 1-3 mot Makarov fra Russland som spilte seg helt til finalen i klassen.
  • Vi var en tropp på 8 spillere og 2 til som spilte for landslaget. Alle fikk prøvd seg mot sterk motstand og kan ta med seg nyttige erfaringer hjem til den daglige treningen.