Stine om Fokusleir!

Stine om Fokusleir!
19/03/2015 Silje Tollerud

Stine Folkeson er trener på jentepartiet & bordtennisskolen, i tillegg er hun medlem av Framtidsgruppa. Hun har vært med på Fokusleir 9 ganger, i år blir hennes tiende. Til vanlig går Stine på NTG og siden hun begynte å spille bordtennis har hun klart å vinne ikke mindre enn 23 NM-gull! Vi spurte Stine hva hun synes om Fokusleir.

De tre første ordene du tenker på når du hører “Fokusleir”?
Jeg klarer ikke å velge tre. Samhold, lekre ting, god mat, kule folk, bra trening og morsomme konkurranser.

Hva er ditt beste Fokusleirminne gjennom tidene?
Det er mange gode minner! Hele uka og alle tingene sammen er det som gjør Fokusleir så bra. Det første jeg kommer på er den gangen vi, Minimafian, snek oss inn til guttene en kveld etter leggetid. Lykkelige over at lederne ikke visste noen ting 🙂 Da Dag gikk runden var lykken enda større når han ikke fant oss gjemt bak døra i dusjen. Selvsagt tok det ikke lang tid før vi ble tatt og måtte gå fnisende gjennom kveldens ledermøte og rett i seng.

Hva er det lekreste med Fokusleir, utenom bordtennisen?
Det beste er at alle har det så gøy der. Det er en helt spesiell stemning på Fokusleir. Samhold mellom forskjellige aldere, nivåer og folk fra forskjellige klubber. Det er hele opplevelsen til sammen som gjør Fokusleir så bra!

Er det en Fokusleir du husker bedre enn andre, hvorfor?
Jeg husker Fokusleir 2010 veldig godt, det var året da discoen virkelig ble dratt i gang av våre svenske venner!

Hvorfor anbefaler du fokusleir til andre?
For det første blir du garantert en bedre bordtennisspiller etter en uke på Fokusleir. Du får mange nye venner og det er veldig sosialt. Du får spist ufoer i kiosken, spilt spill i kantina, hatt det kult på disco og vært på gang på kveldskonkurransene. Du får muligheten til å få gode råd, bli kjent med trenerne og er du heldig får du også litt kokkos! Fokusleir er årets beste uke!  🙂

Du kan melde deg på årets Fokusleir her: http://www.fokusbtk.no/fokusleiren-2015/

Følg Fokusleir på facebook! 

fokusleir jenter

stine og sanna