Stor medaljefangst i Sverige

Stor medaljefangst i Sverige
05/09/2016 Eirik Ansnes

Fokus forsynte seg grådig fra premiebordet i helgens GP-stevne i Halmstad. Det ble klasseseire i både gutter 13 og 14. Utover dette ble det en andreplass, tre tredjeplasser og to kvartfinaler! 

Alexander viste styrke i gutter 13

Alexander gjennomførte klassen på en veldig god måte og viste at han var den klart beste spilleren. I finalen ble det seier 3-1.

Dobbelt Fokus i gutter 14

I gutter 14 var det Borgar sin tur til å klatre helt til topps. Ekstra moro var det med ren fokusfinale mellom Borgar og Alexander. Det var ikke feil å se to fokusfyrer stå på centercourten og gjøre opp om seieren i en svensk grand prix:) Det ble en spennende finalen der Borgar dro det i land med 11-8 i avgjørende sett. På veien fram slo Borgar ut blant annet Noah Steif fra Linne. Alexander slo ut toppseedede Daniel Simonsen fra Danmark. Forøvrig en av de to danske kadettene som var på laget som Norge tapte mot i EM i lagspillet i sommer.

Borgar til semifinalen i gutter 15

I 15-årsklassen spilte Borgar seg fram til semifinalen. Der stod Peter Svenningsen på andre siden av bordet. Svenningsen var toppseedet og er forøvrig den andre dansken som var på laget i nevnte lagkamp i sommerens EM. Svennnigsen strakk også her det lengste strået med 3-1. Jevne sett, men det holdt ikke helt inn dessverre. Alexander spilte seg fram til kvartfinalen og slo blant annet ut Noah Steif i en hard femsetter. I kvarten ble det stopp for Alexander også mot Peter Svenningsen med 0-3.

I denne klassen spilte også Daniel og Mathias noen veldig gode kamper. Begge vant både kvalmatch og 1.runde og viste seg fra sin beste side. Mathias dro i land en kamp som mest sannsynlig var en av stevnets jevneste kamper:) Mot en seig deff fra Eskilstuna valgte Mathias å slå inn matchballen til 18-16 i avgjørende sett!!

Harde kamper i klass 2

Alexander kom til semifinalen i denne klassen og Erik til kvartfinalen. Klassen bestod av en fin miks av unge lovende fyrer og mer rutinerte ringrever:) Erik og Alexander sine kvartfinaler gikk samtidig og ble noen knallharde bataljer. Alexander klarte å dra i land sin kamp med 16-14 i avgjørende, mens Erik dessverre måtte seg se slått med 11-9 i siste sett. Alexander sin semifinale ble ikke noe mindre jevn. Her måtte han dessverre gi tapt med 10-12 i avgjørende sett.

Angelina på pallen i flickor 11

I flickor 11 ble det tredjeplass til Angelina. Angelina spilte veldig bra og viser at hun blir farlig i jenteklassene i tiden framover:)

Alt i alt en meget god helg sett med fokusøyne! Nå er det bare å ta med seg erfaringene å heste rett ned i Fokushallen på trening:)