Stor tropp til Grand Prix-stevne i helgen

Stor tropp til Grand Prix-stevne i helgen
26/01/2017 Eirik Ansnes

Til helgen arrangeres sesongens femte svenske GP-stevne. Søderspelen er et tradisjonsrikt stevne som har blitt arrangert mange år og går av stabelen i Borås. Vi har med 16 spillere. Det er rekordstor tropp for oss på en svensk GP. Totalt er vi 19 stykker på tur med trenere og heiagjeng! 

Bred tropp

Helgens tropp har stort spenn i alder og erfaring fra stevner i Sverige. Vi har flere spillere med som har god erfaring med konkurranser på dette nivået, og både Borgar, Alexander og Erik har plukket flere pallplasser og klasseseire de siste sesongene på GPer i Sverige. Vi har med oss et par spillere som reiser over grensen for å matche svenskene for  første gang, Khai og Felix.  I tillegg har vi har vi med oss noen spillere som tidligere har spilt i Sverige, men som debuterer i GP-sammenheng, Halvor, Jakob og Martin. Vi synes også det er gledelig at Chriss og Marte skal spille. Matchene her vil nok komme godt med i forhold til å tune inn NM-formen:)

Dette er helgens tropp:
Chriss, Marte, Halvor, Khai, Jakob, Aaryan, Christian, Noah, Roshman, Daniel, Erik, Mathias, Martin, Felix, Borgar og Alexander.
I tillegg er Jan og Eirik med som lagledere. Tom Erik er sjåfør og altmuligmann i støtteapparatet:)
Lykke til alle sammen!