To seire og et tap til damelaget

To seire og et tap til damelaget
09/01/2018 Eirik Ansnes

Fokus sitt damelag spilte tre seriekamper på Notodden i helgen. Lisa, Aurora og debutant Nora spilte for oss. Det endte med to seire og et tap.

Tap i første kamp mot Fornebu

Lørdagen startet med en hard kamp mot Fornebu. Det ble tap 4-6 til slutt. Fornebu har et godt lag med en veldig god ener på laget, Iwona Kuszaj, som vant sine kamper. Lisa og Aurora slo Ida Tvervåg og Hanna Hovden.

Sterk seier mot Vikåsen

Andre kamp på lørdag ble minst like jevn. Denne gangen dro vi det i land med 6-4. Både Lisa og Aurora vant sine tre singlekamper her og flere av kampene ble vippet i vår favør i femte sett.

Seier også mot Notodden

Søndag var det kun en kamp og jentene avsluttet helgen med en sterk 6-3 seier mot Notodden. Aurora ble kampen store spiller med seier i alle sine tre singlekamper pluss double. Lisa vant også to single pluss doublen sammen med Aurora.

Totalt sett en god helg

Totalt sett var dette en positiv helg for damelaget. Lisa stilte opp selv om formen ikke var helt på topp og bidro mot viktige seire. Aurora imponerte stort i helgen og vant 8 av 9 singlekamper. Flere av seirene kom mot jevne motstandere og spillere som Aurora har tapt mot tidligere i sesongen. Nora var med for første gang. Hun var klar over at dette var tøff matching, men også god læring. Det ble mange gode kamper, og for Nora sin del handler det om å fortsette den gode treningen hun har vist over tid. Etterhvert vil seirene komme også på dette nivået.

Fokus ligger nå på 3.plass på tabellen, to poeng bak Fornebu og med samme poengsum som B-72. Det er en seriehelg til i slutten av februar. Før den tid er det imidlertid kveldskamp mot B-72 i Fokushallen onsdag 14.februar. Sett av datoen. Da fyller vi gruva til randen:)

Fullstendige resultater fra dameserien finner du her.