Ungdomspartiet!

Ungdomspartiet!
12/03/2015 Jan Bergersen

Ungdomspartiet er et parti for de som ønsker å spille bordtennis over 12 år, som ikke har utbytte av å trene med noen andre partier.

 

Disse trener i øyeblikket en gang i uken og vi fyller også opp med spillere fra aspirantpartiet for at de kan trene mer og at ungdomsspillerne får fler å trene med.

 

Ansvarlig for ungdomspartiet er landslagsspiller og tidligere Kongepokalvinner Marte, men hun får hjelp av noen fedre som stiller opp og har kinatrening og kjører trening ved sykdom.

 

Treningene inneholder ofte oppvarming med stige for å forbedre koordinasjon, 2 fots forflytninger, hurtighet og balanse.

 

Det fokuseres på innlæring av regler og slag,  samt sikkerhet. Telleøvelser forekommer hyppig fordi dette øker sikkerhet og konsentrasjon hvis det gjøres riktig.

 

Det spilles også kamper og vinnerbord for å teste ut hva man har lært, lære regler, dømme og fylle ut skjemaer for å forberede dem på turneringer.

 

Ungdomspartiet ligger under Fremtidsgruppa hvor vi diskuterer innhold i trening og hvilke spillere som skal henvises hit.

 

Vi ser på dette partiet som viktig for å kunne bli en stor idrett, da må vi ta vare på alle og gi et tilbud som er godt tilpasset nivåMarte_600