Velkommen til Fokusleir 2019

Velkommen til Fokusleir 2019
11/04/2019 Stine Folkeson

4. august er det igjen klart for Fokusleir på Larkollen. For femtende året på rad inviterer vi til sommerens høydepunkt med masse bordtennistrening, fysisk trening, aktiviteter med konkurranser, gode måltider og nye vennskap. Vi håper å se deg på Fokusleir 4.-9. august!

Fokusleir er en bordtennisleir for barn i alle aldre, på alle nivåer i bordtennis. Vi har alt fra spillere som aldri har vært på bordtennistrening før til landslagsspillere på kadett, junior og senior-nivå. Ledere på leiren er alle tidligere eller nåværende Fokus eller Lyckebyspillere, og trenere som har lang trenererfaring både som klubbtrenere og som landslagstrenere. På Fokusleir har du altså en unik mulighet til å møte andre i samme situasjon som deg og lære av de beste spillerne og trenerne i Norge!

I tillegg til bordtennistrening har vi tilbud om fysisk trening til de beste spillerne, aktiviteter som fotball, basket og vannkrig, gode måltider gjennom hele uka, kiosk hvor det er mulig å kjøpe andre godsaker, kveldskonkurranser med alle deltakerne, og kortspill/brettspill og andre rolige aktiviteter. Det arrangeres en bordtennisturnering i løpet av uka, hvor det er mulig å vinne premier som blir delt ut på en avslutningsmiddag siste kvelden. Denne kvelden arrangerer vi også disco som pleier å være en stor suksess for deltakerne!

Alle ledere, trenere, matvakter og nattevakter jobber frivillig hele uken og er minst like glad i å være på Fokusleiren som deltakerne. Dette er noe vi gleder oss til hvert år!

Vi håper å se så mange som mulig av ivrige bordtennisspillere i Norge på årets leir, og anbefaler å melde på raskt slik at påmeldingen er inne før det blir fullt! Meld deg på Fokusleir nå på www.fokusleir.com

Ønsker du å lese mer utfyllende om leiren kan du lese her