Velkommen til ny sesong!

Velkommen til ny sesong!
15/08/2020 Thor Arvid Dyrerud

Vi har bak oss en amputert vårsesong, med nedstengning av hallen i nærmere tre måneder. Nå er vi i en situasjon der hallen er åpen og trening foregår som normalt, men det henger et spøkelse over oss. Den første tiden etter ferien, skolestart med mere, er tiden da vi vil få se hva korona versjon 2.0 har av overraskelser å by på. Vi er ekstremt sårbare i så måte. Enhver smitte eller mistanke om smitte i Fokushallen vil være utrolig kjedelig for oss. Dette må vi sammen gjøre en innsats for å unngå!

Vi er mange som trener i hallen til daglig, og det er utrolig viktig at alle tar på alvor det Eirik har sendt ut av forholdsregler: Ingen går inn i hallen uten å ha vasket hender med såpe og vann. Antibac skal brukes til å vaske over bord og utstyr. Når det er overlappende treninger, tømmer vi hallen først før neste pulje går ned trappa ute. Dette vil bli organisert av trenerne, og tar i praksis ikke mye tid. Foreldre henter og venter ute på parkeringsplassen.

Vårt nye låsesystem, Matchi, er en positiv nyvinning i denne situasjonen. På alle ordinære treninger er det treneren som har oversikten over hvem som er i hallen. Matchi skal brukes av medlemmene til å booke tid utenom fast oppsatte treninger. Dette betyr at vi til enhver tid vil ha oversikt over hvem som er i hallen, og det kan i en gitt situasjon være helt avgjørende viktig.

Veldig formanende og strengt dette, men det skyldes kun at vi så veldig ønsker oss at hallen skal forbli åpen, at alle skal holde seg friske, og at vi skal kunne trene normalt til dette onde har lagt seg.

For mer info, se siste oppdatering om situasjonen fra NBTF.

Se ny timeplan for Fokushallen sesongen 20/21 på hjemmesiden. Mer info om arrangementer og diverse vil følge, her på hjemmesiden og direkte fra Eirik på epost. Mye er uklart med tanke på hva vi kan være med på og hva som kan arrangeres i tiden som kommer. Av denne grunn er ikke Terminliste 20/21 lagt ut ennå. Men seriespillet vil etter alle solemerker gå som planlagt, og det gleder vi oss til!