Verdens kuleste dag!

Verdens kuleste dag!
31/08/2015 Frode Grini

Lørdag 29. august ble Verdens kuleste dag arrangert. Et stort arrangement med aktiviteter av alle slag, på Akershus festning. Bordtennis var også representert, og Fokus var der!

VKD2j

En arena for rekruttering

For Fokus var dette en fin anledning til å eksponere klubben, og å prøve å rekruttere noen nye unger. Hågen og Aaryan representerte Fokus, og var til stede der i mange timer og prøvde å inspirere de ungene som var innom, og å lære dem noen triks. Det var kø ved bordet i alle de timene arrangementet pågikk, så mange unger fikk mulighet til å prøve seg. Og ikke bare det, Hågen og Aaryan hadde med en stor pose med våre nye “rekrutteringsballer”, og det var ikke få de fikk gitt ut. Så får vi håpe noen av dem dukker opp i hallen.

VKD3j     VKD4j

(Fotograf: Jonny Ternlind)

Ros fra NTBF

Generalsekretær i NBTF var også til stede og holdt i trådene. Etterpå fikk klubben en hyggelig mail fra forbundet, de skriver:

Stor takk til alle spillere/ledere som deltok på vår stand. Alle gjorde en stor og entusiastisk innsats sammen for mange glade barn. Vennligst formidle denne takken til de som var der, men det er også viktig for dere å vite at dere har noe fine ambassadører for sporten vår.

Stor takk til Hågen og Aaryan som sto på for klubben på denne lørdagen!