Visste du at ….

Visste du at ….
30/03/2015 Jan Bergersen

– Kristin, Marte og Anna deltar på samling på nasjonalsenteret på Fornebu i påsken? 

– Silje Tollerud er turneringsleder under NM for veteraner 11-12 april. Mye arbeid og tøft gjort av henne! 

– Fokus er med i NBTF klubbutviklinsprosjekt, vi er heldige og har seniorlandslagstrener Thorsten Hævdholm som vår klubbutvikler! 

– Fokus har fått en ny god sponsor, denne er jobbet frem av Olav Haraldseid, vi takker han så mye! 

– Bengt Paulsen, Idrettslig leder på kontoret til Norges Bordtennisforbund tidligere har vært trener og daglig leder i Fokus i to perioder? 

– Halvor Solheim vår spiller i Canada som blir trent av en tidligere Kinesisk verdensmester vil være tilbake til høsten og vi gleder oss til å se han på Fokusleiren. 

– Landslagspiller Marte skal være med landslaget for funksjonshemmede på treningsleir i Ørebro i påsken. Dette er en leir hvor Sverige/Danmark/Norge samarbeider. Marte er med som sparring og trener. 

– Familien Klerck Fransson har lagt påskeferien til bordtennisbyen Köping i Sverige, imponerende 😉 

– Alle Fokus sine ledere stiller opp gratis på Fokusleiren for å kunne gi over hundre barn og unge en fantastisk uke med profesjonell trening og et inkluderende sosialt samhold! 

– Spillerne på elite/konkurranse/aspirantpartiet har mulighet til å forbedre kondisjonen sin i påsken, da blir det en lettere start når vi starter løpetrening igjen etter påske! 

– Rolf Erik Paulsen leder av Vikåsen BTK og som har utviklet NBTF sin hjemmeside og rankingssystem begynte sin karriere i Fokus på midten av 80 tallet. Rolf Erik ble Europamester  for funksjonshemmede i sin tid i klubben. 

– Det er Ketil Nordgård som synger Fokussangen. Ketil er nylig avgått styremedlem og tidligere landslagstrener. Til hjelp på Fokussangen har han nyvalgt styremedlem Thor Arvid Dyrerud. 

– Fokus også i år har planlagt to uker med treningsleir etter skolen slutter i juni. Så pass på å ta ferie i uke 28-31, hvis du vil delta på våre gode sommertilbud. 

– Det nå er sent og at jeg går og legger meg!