Visste du at……

Visste du at……
22/04/2015 Jan Bergersen

Fokus skal arrangere Topp-8 i 2016

 

Espen Flaglien skal nå ta en pause fra sin toppsatsing, etter en sesong med skader, sykdom og skuffelser, vi håper allikevel å se Espen komme å trolle i hallen!

 

De som stiller på trening i Man U drakt alltid starter nederst på vinnerbord

 

Nord Europeisk for veteraner går i Norge i 2016, nærmere bestemt Bergen! Har du startet oppkjøringen?

 

Tom-Erik Haug var myndig dommer under Topp-8 på Lillehammer, stiller allikevel store spørsmål i forhold til bordplasseringen

 

Kristin overraskende dukket opp på trening tirsdag 😉

 

Det finnes Toppidrettsgymnas med bordtennislinje? en av de er NTG som gjenoppstår til høsten, ingen Fokuspillere har søkt, og det er første gang det skjer

 

Tom-Erik Haug, Cathrine Klerck Fransson og Håvard Halsteinli skal representere Fokus på årsmøte til Norges Bordtennisforbund.

 

At det lønner seg å treffe bordet i stedet for å bomme ?

 

At Fokus har fått mye skryt for sitt veteran NM?

 

20 spillere tok på seg løpeskoene i dag og forbedret kondisen sin?

 

Hvis det er noe du lurer på om Harry Potter så kan både Alexander Klerck Fransson og Kristin Eng svare på det du lurer på?

 

At vår idrettslige leder Frode Grini kun trente med svakere spillere enn seg selv fra han var 13-19 år i sin daglige trening, allikevel oppnådde han å trene fast med det Franske landslageten 5. plass i VM i double!

 

Drikker du sukkerholdige drikker på trening så vil blodsukkeret variere så mye at det vil gå kraftig utover konsentrasjonen når det daler igjen!

 

Lyckeby en av Sveriges beste klubber på yngre spillere kommer med 26 spillere til årets leir. Vi får også et nytt møte med de dyktige trenerne Hans Thalin og Lina Mustafa. Vi gleder oss!

 

At han som synger Vålenga kjerke for Vålenga er en tidligere bordtenisspiller fra Harestua som også har vært flere ganger i Fokushallen.

 

At det er bedre å la motstanderen bomme, enn å gjøre det selv!

 

Fokushallen opprinnelig ble påbegynt og utgravd av klubbens medlemmer på dugnad?

 

Mathias hadde en av sine beste treninger noensinne tirsdag!

 

Marcus Wærstad og Eskil Lindholm er denne uke på landslagssamling på Det nasjonale senteret på Fornebu!

 

Vår kongepokalvinner Anna Grutle Aasebø jobber noen timer hver dag med å lære 1. klassinger på Aktivitetsskolen på Høyenhall å tegne, perle, gnåle, argumentere, smile og vinne kongepokaler!

 

fokusleir konkurranseEspen_1