Voksenrankingen starter for sesongen

Voksenrankingen starter for sesongen
13/09/2015 Erik Lindholm

TTEX Voksenranking går inn i sin 10.ende sesong etter oppstarten i 2006. Spilleformen er den samme med 6 turneringer + sluttspill og vi viderefører suksessen med A og B klasser.

Sesongstart blir i Bjølsenhallen onsdag 23 september kl 17.30. Påmelding er som vanlig 30 min for start og koster 30 kr.

Nytt denne sesongen:
Denne sesongen deles det ut sammenlagpremie til beste spiller i kategoriene åpen og under 1800 poeng. Premiene deles ut etter at alle 6 ordinære rankinger er gjennomført og det brukes ranking ved utdelingstidspunkt for å bestemme kategoritilhørighet.

Poenggrense for deltakelse i B-turneringen er  1399 poeng. Denne grensen gjelder nå ved starten av sesongen slik at en kan delta i klassen hele sesongen selv om en passerer 1400 poeng.

Dato for sluttspillet er allerede terminfestet til onsdag 4. mai 2016. Kvalifisering til sluttspillet er som før utifra poeng på sammenlagtlisten, og en må ha deltatt i minst 3 voksenrankinger.

 

Fokus pleier å stille mange spillere i denne konkurransen. Har du ikke vært i Bjølsenhallen tidligere så spør noen på treningen om å sitte på med dem.

Legg merke til at vi også kjører B-klasse og da skal det også være mulighet for å spille jevne kamper selv om du  ikke har vært med så lenge.

Spør Håvard, Tomek eller Erik på treningen om dette.

Litt senere i høst blir det Voksenranking i Fokushallen, en mandag.